Eu sunt un baiat intr-o situatie asemanatoare dar eu sunt baiatul in cazul asta, si sa stii ca poate are multe pe cap, acum gandeste-te si vorbeste cu el. De inselat nu prea are cum mai ales daca vine si va vedeti in fiecare zi, intreaba-l sincer si uitandu-te in ochii lui ce are si iti va zice. Poate au aparut niste probleme.
Trebuie sa intelegi, ca in mintea lui poate are si alte problem. Poate I s-a intamplat ceva la munca\liceu, care l-a facut sa se schimbe pentru o perioada scurta de timp deoarece e cu gandul acolo..si tu fi sigura ca daca il intrebi daca a patit ceva, el va zice ca nu a patit nimic deoarece asa e felul lui..si eu sunt la fel.
Cine stie ce are in cap, ce sfat sasi dau vorbeste cu el altceva nu pot, poate are probleme cine stie totul e posibil, una e sa crezi alta e sa stii cu adevarat, sex mai faceti? conunicati des?
Tu ai o boala cu sexul man, cred ca, cand dormi visezi sex..cred ca din paine faci pozitii sexuale
Vise lucide am doar ziua, cand culmea chiar deloc nu visez se doar lucruri ciudate, eu nu manc paine, ti se pare ca sunt obsedat sexual?
M aconsider o fiinta sincera,sexul e o nevoie esententiala umana,urasc ipocrizia uni spun masculi spun ca sexu nu conteaza e na,sexul imi aduce placere,plimbarea pe jos,mancarea de fructe, legume, cumpararea de haine noi, cand reusesc ce imi propun, cand vad un documentar stiintific ma bucur desigur iubesc oanenii amuzanti i ador, oamenii sinceri, buni