Tu l-ai înșelat,el te-a înșelat,dracu' știe ce-i în capul vostru!
"De ce sufar dupa el, atunci?"- că probabil nu ai altă ocupație, că dacă ai avea, nu ar mai fi timp pentru suferință, și probabil că ai mintea odihnită!
Dupa ce ca l-ai inselat mai ai si tupeul sa te intrebi de ce te-a mintit ca te inseala, daca il iubeai nu il inselai mereu, bravo lui ca te-a lasat
Imi pare rau sa iti spun dar nu pot sa ma ascund, dar esti o femeie usuratica si nu meriti iubirea lui, fiindca l-ai inselat, daca nu il vroiai trebuia sa il lasi si sa te culci cu altul, dar asta este mentalitatea ta, ce pretentii mai ai?
Un barbat are nevoie de o femeie cinstita care sa il iubeasca, nu te usuratice fiindca sunt o gramada pe planeta din astea usoare, tu trebuia sa ii arati ca esti speciala dar nu ai vrut, nu vreau sa te judec si iti urez mult succes, poate te-ai suparat dar sunt barbat si ma doare sa aud ca unui tovaras de al meu i s-a intamplat asta.
Ar trebui sa vorbesti cu el, sa ii spui ca si tu l-ai inselat (daca nu stie) poate o scoateti cumva. Apropo, cati ani ai? Doar curiozitate. Multa sanatate.
Eu as zice ca are si el partea lui de adevar. Probabil si-a zis,, daca ea ma insala sa o insel si eu pe ea''. Data viitoare nu mai insela si, daca te deranjeaza ceva la el spune-i direct in fata, nu prin razbunari. Treci peste si nu te mai gandi la el.
AlexEjmecheru întreabă: