Tu l-ai înșelat,el te-a înșelat,dracu' știe ce-i în capul vostru!
"De ce sufar dupa el, atunci?"- că probabil nu ai altă ocupație, că dacă ai avea, nu ar mai fi timp pentru suferință, și probabil că ai mintea odihnită!
Eu as zice ca are si el partea lui de adevar. Probabil si-a zis,, daca ea ma insala sa o insel si eu pe ea''. Data viitoare nu mai insela si, daca te deranjeaza ceva la el spune-i direct in fata, nu prin razbunari. Treci peste si nu te mai gandi la el.
Ar trebui sa vorbesti cu el, sa ii spui ca si tu l-ai inselat (daca nu stie) poate o scoateti cumva. Apropo, cati ani ai? Doar curiozitate. Multa sanatate.
Imi pare rau sa iti spun dar nu pot sa ma ascund, dar esti o femeie usuratica si nu meriti iubirea lui, fiindca l-ai inselat, daca nu il vroiai trebuia sa il lasi si sa te culci cu altul, dar asta este mentalitatea ta, ce pretentii mai ai?
Un barbat are nevoie de o femeie cinstita care sa il iubeasca, nu te usuratice fiindca sunt o gramada pe planeta din astea usoare, tu trebuia sa ii arati ca esti speciala dar nu ai vrut, nu vreau sa te judec si iti urez mult succes, poate te-ai suparat dar sunt barbat si ma doare sa aud ca unui tovaras de al meu i s-a intamplat asta.
Dupa ce ca l-ai inselat mai ai si tupeul sa te intrebi de ce te-a mintit ca te inseala, daca il iubeai nu il inselai mereu, bravo lui ca te-a lasat
AlexEjmecheru întreabă: