si mie imi place de unu de a7a si is in clasa a9a deci poate si ea te place nu ai de unde sa stii faza naspa e ca sigur are ea cv prieteni din astea naspa acre daca cumva ar iesi cu tine ar face misto de ea stiu din proprie experienta
E cam mare pentru. tine! Nu vreau sa suferi! Cauta ceva mai potrivit pentru. tine!
Esti prea mic pentru ea serios, daca e o intepata, nici n-o sa se uite la tine decat daca arati mai mare
Uite spre exempu ai putea sa et duci la ea sa o intrebi ce mai face cum mai e blah blah chesti din astea Si lasa emotile acasa si invit`o in oras la un suc o prajitura Fa tot ce`ti vine p moment in cap :* Dar nu vreau sa fiu rea dar dupa mine nu stiu ce sa zic de fata asat e mai maer si nah poaet fata a mai trecut prin relatii si poate sa te lasa oricand Dar ma rog fac cum crezi u ca`i mai bine :* Bafta sper sa reusesti [fundita?]
Cum sa zic eu ...nu merge niciodata la fete cu lectiile invatate de acasa Fa ce iti trece prin cap in momentu ala Baga'te in seama cu ea ar fi un inceput sau prin prieteni sa ajungi la ea...