| Nina2697 a întrebat:

Sunt in clasa a-X-a iar prietenul meu tocmai a intrat la facultate in Brasov.Ma tot gandesc si ma intreb : facultatea este total diferita de liceu si ma intreb oare imi va da papucii sau vom contiunua cu o relatie deschisa, ma puteti ajuta cu un raspuns? Ce credeti, se va desparti de mine?

6 răspunsuri:
| CrazySoursD a răspuns:

Ufffffff si eu sunt in aceeasi situatie. Daca veti comunica, totul va fi bine. Fetele din facultate nu au nimic mai deosebit decat cele de pe strada.Deci nu e diferita situatia, doar distanta. daca este in cazul vostru, in al meu e.Sa va vedeti cat mai mult si sa va fiti credinciosi, doar asta conteaza.

| neutrino a răspuns:

Nu-ti va da papucii acum pantru ca mai are nevoie de tine ...in vacanta. Dar el va avea viata lui la Brasov.

| wawe a răspuns:

In aceeasi situatie sunt si eu laughing
doar ca sunt baiatul, nu fata, si sincer astept sa vad cum va merge, dar cum zicea si neutrino probabil ca o sa am viata mea acolo.Si mai e o chestie:
Distanta este pentru dragoste ce este vantul pentru foc; o stinge pe cea slaba, o aprinde pe cea puternica.
Acum depinde si cat/daca va iubitiwinking

| Nina2697 explică (pentru wawe):

Mda..pai eu nu sunt genul de fata care sa spuna " TE IUBESC " atat de usor. avem abia doua lui de cand suntem impreuna dar imi e atat de frica de facultatea asta.nu as vrea ca el sa imi dea papucii poate aici e vorba si de orgoliu dar totusi sunt oarecum atasata de el si eu un tip super ok.

| Nina2697 explică (pentru CrazySoursD):

Comunicam chiar foarte mult, suntem foarte ok si chiar nu ne-am certat niciodata. Adevarat suntem de 2 luni inmpreuna dar sunt deja oarecum atasata de el si imi e tare frica de momentul in care el va pleca la facultate

| Nina2697 explică (pentru neutrino):

Mda. asa e. si totusi are 19 ani nu va sta pentru o pustoaica ca mine dar na...imi e tare frica. dar oricum...o sa fie bine. Asa imi spun mereu