Draga mea, tu nu intelegi ca el nu doar ca nu te place, dar e si "necioplit"?! Chiar daca nu-ti place o fata, nu te comporti asa cu ea...trebuie sa fii finut, sa-i protejezi sentimentele, nu s-o refuzi ca un badaran, eliminand-o din lista de urmaritori de pe Insta. E un dobitoc.
Ce ar trebui sa faci?! Pff!
Ar trebui sa-l uiti, acum!
Cum e posibil sa nu intelegi care-i situatia, chiar si dupa un refuz atat de brutal?
Usor de zis, greu de facut!
Ma vad o data pe saptamana cu el la meditatii...
Inteleg situatia si stiam ca acel "nu pot" este un nu. Problema este ca il plac mult prea mult pentru a renunta atat de usor la el.
Te vezi în fiecare săptămână cu el dar ai ales să-l "abordezi" pe Instagram?
Iar el în loc să-ți spună pur și simplu că nu-l interesezi, te-a eliminat din lista de Instagram?
Nu sunteți decât o generație de... nici nu mai contează.
Nu aceasta a fost intrebarea mea. Daca nu-mi poti raspunde la intrebare, nu trebuie sa comentezi.
Ar trebuii sa nu faci nimic, ca deja ai facut si l-ai izgonit.
Niciodata, dar absolut niciodata sa nu mai faci invitatii la baieti sau barbati, ca toti fug de femei disperate!
Ia de invata din lectia asta de viata si niciodata de acum inainte, sa nu mai faci avansuri barbatilor!
Este evident ca l-a socat impertineta ta si evident ca te-a blocat.
Nu e de ajuns sa il placi doar tu, dragoste cu forta nu se poate. Treci peste, asteapta sa intalnesti un baiat care sa fie pe aceeasi lungime de unda cu tine, sa va placeti reciproc
linarkfts întreabă: