Ha! Deja e mai bine, măcar te-a anunţat.
În prima mea relaţie, aveam un an şi 8 luni împreună. Am ieşit cu ea cum ar veni aseară, am condus-o acasă, totul ok.
A doua zi toată ziua n-am dat de ea şi spre seară m-am dus până la ea acasă unde am dat peste un nenea care scria anunţuri cu "de vânzare" care m-a anunţat că toată familia (deci şi prietena mea) au încărcat tot şi au plecat din ţară urmând să aştepte banii pe apartament într-un cont!
Mai pe scurt, nici măcar nu m-a anunţat!
N-am mai auzit de ea de-atunci şi-au trecut iaca vreo 6 ani aproape.
N-o să-ţi treacă prea curând dar caută să treci peste, oricum. Bucură-te măcar că te-a anunţat!
Nu prea ai ce sa-i spui, incearca sa aflii daca nu cumva e o gluma iar daca e bune, e chiar foarte urat din partea lui sa nu te anunte din timp ca are de gand sa plece.
Iti dua un sfat sincer : treci peste. impaca-te cu ideea dupa altu altu vine [stiu ca ceea ce zic eu nu este ceea ce vrei sa auzi, dar fii realista
Poate se joaca cu tine.
sau poate vrea sa vada daca ti la el sau nu
nu se fac chestii din astea
chiar crezi ca merita lacrimile tale? revino-ti ce naiba
hai ca poti
Este un nesimtit dupa care nu meritha sa suferi din moneme ce nu a avut nici macar tupeul sa te anuntze inainte ca pleak.si nu tia rasp la tel :@:@:@:@ urasc chestiile astea dal inkolo
Move on.May seem hard, but you gotta do it. Daca apari plansa la usa lui si ii iei in brate picioarele si il implori o sa fuga de tine ca un urs de o balena(that doesn't make any sense). Anyway, eu nu inteleg ce treaba avea prietenul ala al lui cu relatia voastra.De ce ti-ar fi trimis EL mesajul si nu iubitul tau? Si, cred ca saracul o fi avand mari complexe de s-a despartit de tine printr-un mesaj, mai ales ca nici nu ti-a spus ca pleaca cu cateva saptamana. inainte.Seriously,e un nesimtit si nu merita.Ia-ti un Brad Pitt.
NU te mai consuma--nu e ultimul baiat de pe pamant si daca ti-a facut asta nu cred ca te iubeste!
WOw
Daca te iubea iti spunea dinainte ca pleaca ca sa te resemnezi. foarte urat din partea lui. Dar acum ca a plecat viata merge inainte fi fericita cu altcineva findca sunt destui baieti pe planeta asta. Asta a plecat. Acum fa-l sa plece si din inima ta. bye bye. Viata merge inainte.
Sincer, nu prea mai ai ce sa faci. renunta la plans, mai sunt o gramada de baieti cu care poti fi. omu' e patetic pentru ce a facut, nu te merita nici cat negru sub unghie. fi tare, mergi mai departe!>