Buna.
Da e mult mai bine cu un lubrefiant ( eu folosesc de la durex pe baza de apa), o sa te ajute mult, nu o sa mai simti usturimea, dar un pic de durere tot o sa simti ( acum depinde de fiecare organism).
Si incerca sa te relaxezi, trebuie sa te relaxezi foarte mult si sa nu iti mai pasa de durere, traieste in momentul acela, adica in placere.
Si sa aveti un preludiu mai lung si intens, poate va ajuta si o muzica pe fundal, sau niste lumanari parfumate.
Faceti preludiul pe o perioada mai mare, folositi un lubrifiant adecvat, baiatul sa fie atent la penetrare, iar tu trebuie sa fii mai relaxata cand vreti sa faceti sex.
Sunteti iresponsabili din moment ce incurajati sa-si inceapa viata sexuala fara a sti macar ce varsta are. Sunt convins ca este foarte tanara si complet nepregatita sa faca sex avand in vedere si intrebarea precedenta. Nici baiatul nu este pregatit nu are cunostintele minime intr-un astfel de caz de dezvirginare. Indraznesc sa te asigur domnisoara ca fara o masturbare pregatitoare efectuata mai multe zile la rand inaintea actului sexual propriu zis durerile vor fi insuportabile si in loc de ceva placut si minunat vei ramane cu o trauma psihica si o amintirea nu tocmai placuta. Da te va durea si inca foarte tare, aproape sigur insuportabil.
Si consideri ca fetita este apta de a face sex si ii mai dai si idei unei minore. Crezi ca pasarica fetei este pregatita sa fie penetrata? Ma indoiesc de corectitudinea raspunsurilor date in acest caz.
Daca este istet si face preludiul mai intens in asa hal incat sa te umezesti si respiratia sa iti devina sacadata, vei ajunge chiar tu sa iti doresti sa ti-o puna. Acum depinde de abilitatile lui, de cunostinte. Eu sunt genul care stau mai mult la preludi sa fiu sigur ca isi doreste cu adevarat sa treaca la momentul urmator.
Cel mai bun lubrifiant e alcoolu )
bea putin vin rosu sau putin mai mult daca mai gusti din cand in cand si sa vezi ce repede te relaxezi(nu spun sa te ametesti, doar sa te relaxezi)
Ai citit toate tampeniile pe net, de unde sti ca te va durea? daca prietenul tau e atent cu tine si se opreste cand ii spui nu ai de ce sa iti faci griji
Nu are de ce sa-ti fie frica Atata timp cat el este atent si tu esti relaxata nu ti se va intampla nimic. O sa simti o durere minora daca esti relaxata si nu-ti faci griji de durere si daca el este atent. Si eu am 17 ani si am facut-o acum ceva luni. Pentru mine nu a fost mare chestie Am simtit o mica durere dar asta depinde de fiecare organism succes