| 7Bibi a întrebat:

Bună. Sunt intr-o relație de 5 ani cu un băiat. Într-o seara am ieșit cu mașina lui la o asa zisa "cafea", îmi bătea apropouri sa o facem în diferite locuri dar eu nu ma simțeam bine din diferite motive personale și am spus ca o lasam pe mâine....Am văzut ca a părut deranjat puțin și am vrut sa discut despre asta dar el a început sa îmi spună ca nu e când am eu chef ca si el o sa aibă probleme când vreau eu ca nu vine la mine, mi-a spus chiar și "pa" ca azi nu mai vrea ca-s o copila și ca eu nu fac nimic bun când suntem amândoi, ca fac aceleași lucruri de 5 ani în relația noastră intima. Toate aceste lucruri și altele dar mult mai urate și cu înjurături. ...Acum nu mai vorbim, ce sfat îmi dați?

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Este evident in acest caz ca te tine numai pentru sex si te santajeaza emotional.
Da-i pace, ca-i timpul sa-ti gasesti pe cineva care te iubeste, fiindca un asemenea om nu il vrei de partner pe viata.

8 răspunsuri:
| Kalibi1327 a răspuns:

Stai liniștita ca cam asa sunt băieții, câți ani ai, și ai mai făcut pana acum (oricâți ani ai avea stai linistita nu te judec)

| 7Bibi explică (pentru Kalibi1327):

Am 20 nu se pune problema avem 5 ani o facem

| Kalibi1327 a răspuns (pentru 7Bibi):

Spune-i când nu te simți bine, și comunicați despre asta, fă-l sa te înțeleagă, dar înțelege și tu pe el ca are nevoie

| 7Bibi explică (pentru Kalibi1327):

Am încercat și am zis dar nu a înțeles mi-a vorbit din ce în ce mai urat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Acum nu mai vorbim ce sfat îmi dați?"
Să te desparţi de el, să te maturizezi şi abia apoi să te mai vezi cu cineva.Ai 20 de ani, 5 ani de relaţie cu omul ăsta şi dileme de fetiţă de 15 ani care se vede cu unul doar de o lună.

Răspuns utilizator avertizat
| Emilian65 a răspuns:

Daca ti-a vorbit urat si te-a injurat, lasa-l ca acest baiat vrea doar sex de la tine nu si intelegerea problemelor personale ale tale.

| mgtow a răspuns:

O sa vina altii ca el daca nu ai grija la cine te orientezi