| Cami_5623 a întrebat:

sunt intr-o stare foarte proasta...De curand am fost la o petrecere si m-am imbatat. L-am sarutat pe un coleg(beat) si dupa am fost la el acasa si m-am culcat cu el. Dimineata nu mai era beat si totusi m-a luat in brate si la plecare a dat sa ma pupe pe gura iar eu l-am pupat pe obraz si a zambit. Imi place foarte mult de el dar nu stiu ce sa cred. Ma gandesc ca daca simtea ceva pentru mine ma cauta. Sa il caut eu?

Răspuns Câştigător
| Eşarfăăă a răspuns:

Dar mai tăceţi naiba din gură. Parcă vouă nu vi s.a întâmplat să vă îmbătaţi. Uitaţi.vă prima dată la voi, după la altul. Îi săriţi fetei în cap parcă voi aţi fi cei mai mari Sfinţi de pe această lume. Mare ţi.e grădina Doamne.

În legătură cu problema ta: Amândoi eraţi beţi, deci puteţi să uitaţi asta. Dacă îţi place de el du.te şi discută cu el, explică.i că a fost o greşeală ce nu se va mai întâmpla şi vezi ce spune. Baftă.

14 răspunsuri:
| Ionica9119 a răspuns:

Imi pare rau pentru tine dar, cred ca si'a batut joc de tine. straight face

| BRG a răspuns:

Sărut mîna Cami sigur ție î -ți place de el, dar poate pentru el tu ai fost o aventură de o noapte, mai ales că erați beți amîndoi, poate că el dimineață cînd s a trezit nici nu știa ce sa întîmplat într e voi cu o seară în urmă, nu îl căuta tu să nu creadă că ești disperată după el, lasă l pe el să facă primul pas, asta dacă o să și amintească de tine. Sănătate multă și pe viitor trebuie să fi puțin mai atentă.

| mgtow a răspuns:

Nu astepta ca asa stai mai mult pe ganduri, cauta-l tu.

Răspuns utilizator avertizat
| s3xy0girl20 a răspuns:

Eu zic,sa vorbesti cu el,in legatura cu acea seara si sa-i spui adicasa-l intrebi daca el simte ceva pentru tine, daca zice a da, atunci raspunde-i si u cu aceeasi moneda... poate iese ceva frumos
Sper ca te-am ajutat!:*

| lavynya98 a răspuns:

Daca simte cu adevarat ceva pentru tine lasa'l pe el sa te cautehappy

| alexutza003 a răspuns:

Mda nu stiu poate simte ceva pentru tine sau poate nu
poate el considera ca tu doar ai vrut sa te distrezi si ca erai si beata si mai ales ca la plecare nu l-ai sarutat pe buze ci ai evitat si poate de asta nu te cauta ai putea sa faci tu primul pas insa sa ai in calcul si cealalta varianta ca el nu te place

| pink10 a răspuns:

Esti josnicawinking O fata beata este cel mai josnic lucruwinking Mai ales sa se culce cu unu' dupa :-J Mai bine gandeste'te la viitorul tauwinking

| Luori a răspuns:

Eu m-as intreba, in locul tau, ce parere i-am facut avand in vedere ca : sunt fata, m-am imbatat, m-am culcat cu el, dupa o petrecere, mintea fiind inundata de bautura.
Ce poti face? Drept pretext pentru a-l cauta poti folosi scuza de ai explica cele intamplate in acea seara. Vezi cum reactioneaza si ce face in continuare, tu putandu-i da un semn ca il placi. Dupa toate acestea, mutarea este a lui.
Intrebare : ai facut sex cu baiatul de care-ti place, dar iti mai amintesti ceva din acea noapte?

| AndaWest a răspuns:

Frumoasa impresie i-ai facut, miram-as sa te caute... urmatoarea data cand te imbeti in patul cui te trezesti?

| Luori a răspuns:

@Eşarfăăă, ce, ai facut si tu asta? Oricum ar fi, pot judeca fara sa devin ipocrita : nu m-am imbatat niciodata cu atat mai mult sa mai fac si sex beata.
A!, sau ti se pare ceva normal? Asculta, nu e ceva normal ca astfel de lucruri sa se intample. Omul bea, dar cu masura si faptele(oricare ar fi ele ) au urmari ( mai mari sau mai mici, mai importante sau mai nesemnificative ). Ce-ar fi sa afle ca va avea un copil nevinovat cu acest barbat dupa 9 luni? Poate nici constienti sa puna prezervativul n-au fost.
Cantareste cate lucruri rele se pot intampla din aceasta poveste si apoi vino si ia-o de manuta, sustinand-o.

| Cami_5623 explică:

Vreau sa va spun ca am vorbit cu el si a spus ca ma place si sa iesim saptamana viitoare sa discutam. Cred ca totul o sa fie ok. Multumesc tuturor pentru ajutor.

| Eşarfăăă a răspuns:

Draga mea Luori, ar trebui prima dată să îţi cântăreşti vorbele înainte să spui ceva. Te rog nu mai insinua nimic. Nu m-am îmbătat niciodată şi nici nu am făcut sex beată ( care se subînţelege din prima afirmaţie ).

De ce am făcut gură mare? Pentru că oricui i se poate întâmpla. Ştiu că se puteau întâmplau multe lucruri, sunt conştientă de acest lucru, dar voi îi săriţi în cap fără argumente şi doar aşa să vă aflaţi în treaba, deci nu sări la mine cu astfel de argumente. De ce nu i le-ai dat ei atunci, în primul comentariu?

Îi place băiatul? El o place pe ea? Dacă da, atunci ar trebui să fie bine, pentru că acest lucru poate să îi facă să aibă o relaţie în viitor. Dacă el nu o place pe ea, se complică treaba. Până atunci ar fi trebuit să o susţinem, nu să îi spargem oualele în cap.

P.S. : Dacă băiatul îi va spune că o place şi că vrea o relaţie cu ea o să vă înghiţiţi toţi vorbele.

| LoveForShania a răspuns (pentru Eşarfăăă):

Si tu, dai argumente numa' la ce ai argumente!
Dar la faza ca pot avea un copil nevinovat, daca nu au fost constienti sa-si puna prezervativul, n-ai comentat nimic.
Pentru ca stii ca are dreptate.