Ar trebui sa ai grija cu fata aceasta, stiu ca e greu, si doare, o iubesti, e si normal, dar din cate vad, mai mult te-a facut sa suferi. Te-ai umilit si tu prea mult pentru ea, incearca sa fii mai indiferent, sa iti gasesti si alte ocupatii, sa iesi si fara ea, sa-ti faci prietenii noi. Nu ai nevoie de ea, sa fii intreg, crede-ma! Daca o va interesa cu adevarat, va veni ea la tine, daca nu, va veti desparti din nou. Ai grija de acum, si nu-ti mai calca in asemenea hal orgoliu in picioare, eu apreciez, modul in care o iubesti, dar ea cu siguranta nu o face.
Ai suferit prea mult pentru ea! A fost orgolioasa,te-a facut sa suferi,s-a impacat cu tine,s-a despartit,si tot asa,Fata asta nu te iubeste,poate tine la tine,dar nu te iubeste! Odata ce iubesti pe cineva nu il inseli,nu-ti bati joc facandu-l sa sufere! Uit-o! Nu merita! O sa-ti fie greu,dar vei trece peste! Daca te iubeste cu adevarat,o sa vina la tine,sa-ti ceara sa va impacati! Nu te increde prea mult in ea! Odata ce a putut sa te insele de atatea ori,te va insela in continuare,pentru ca ii e usor, spune ca tu tii la ea, o iubesti, o ierti mereu, si faci orice sa fiti impreuna!
Eu cred ca ea vroia sa ma faca gelos,sa vada ca am gresit, asta cred eu. As da orice sa nu mai sufar, sunt baiat dar doare. Eu o iubesc poate prea mult si nu stiu cum sa fac, sa trec peste, nu stiu.
Eu nu cred ca a vrut doar sa te faca gelos! Trebuie sa o uiti, asta e sfatul meu! Nu merita sa fie iubita de tine! Fa-ti o alta iubita, poate o uiti cat de cat!
Tot ce pot sa zic e ca mai rar asa baieti ca tine..dar oricum nu vreau sa te jignesc sau sa o jignesc dar ea doar profita si isi bate joc de tine intr-un hal fara de hal si tu esti naiv ca o crezi si o ierti mereu, chiar daca te doare cu sau fara ea viata merge inainte...nu-ti pierde timpul plangand dupa ea cand poti usor usor sa-ti gasesti pe altcineva sper ca te-am ajutat