Ar trebui sa ai grija cu fata aceasta, stiu ca e greu, si doare, o iubesti, e si normal, dar din cate vad, mai mult te-a facut sa suferi. Te-ai umilit si tu prea mult pentru ea, incearca sa fii mai indiferent, sa iti gasesti si alte ocupatii, sa iesi si fara ea, sa-ti faci prietenii noi. Nu ai nevoie de ea, sa fii intreg, crede-ma! Daca o va interesa cu adevarat, va veni ea la tine, daca nu, va veti desparti din nou. Ai grija de acum, si nu-ti mai calca in asemenea hal orgoliu in picioare, eu apreciez, modul in care o iubesti, dar ea cu siguranta nu o face.
Ai suferit prea mult pentru ea! A fost orgolioasa,te-a facut sa suferi,s-a impacat cu tine,s-a despartit,si tot asa,Fata asta nu te iubeste,poate tine la tine,dar nu te iubeste! Odata ce iubesti pe cineva nu il inseli,nu-ti bati joc facandu-l sa sufere! Uit-o! Nu merita! O sa-ti fie greu,dar vei trece peste! Daca te iubeste cu adevarat,o sa vina la tine,sa-ti ceara sa va impacati! Nu te increde prea mult in ea! Odata ce a putut sa te insele de atatea ori,te va insela in continuare,pentru ca ii e usor, spune ca tu tii la ea, o iubesti, o ierti mereu, si faci orice sa fiti impreuna!
Tot ce pot sa zic e ca mai rar asa baieti ca tine..dar oricum nu vreau sa te jignesc sau sa o jignesc dar ea doar profita si isi bate joc de tine intr-un hal fara de hal si tu esti naiv ca o crezi si o ierti mereu, chiar daca te doare cu sau fara ea viata merge inainte...nu-ti pierde timpul plangand dupa ea cand poti usor usor sa-ti gasesti pe altcineva sper ca te-am ajutat
Eu cred ca ea vroia sa ma faca gelos,sa vada ca am gresit, asta cred eu. As da orice sa nu mai sufar, sunt baiat dar doare. Eu o iubesc poate prea mult si nu stiu cum sa fac, sa trec peste, nu stiu.
Eu nu cred ca a vrut doar sa te faca gelos! Trebuie sa o uiti, asta e sfatul meu! Nu merita sa fie iubita de tine! Fa-ti o alta iubita, poate o uiti cat de cat!
scarking12 întreabă: