In 4 luni de sarcina testul iti iese pozitiv 100%. Dar e foarte bine sa te duci la ginecolog si vei afla mai multe.
Eu nu cred ca esti insarcinata.
Daca testul ti-a iesit negativ e posibil sa nu fii insarcinata. Mergi la ginecolog si vezi despre ce e vorba. Sa nu fie vreo boala. Multa sanatate.
Parerea mea este sa mergi de urgenta la ginecolog, acum cat mai ai timp, poate apare ciclu menstrual peste sarcina, asa ceva am avut si eu, daca ai simptomele care ni le spui esti cu siguranta insarcinata, ia fuguta si mergi la doctor nu te juca cu focul.
Sfatul meu este sa mergi la ginecolog pentru ca dupa simptome s-ar putea sa fii insarcinata.bafta!
Dupa simptomele de care amintesti, sigur esti insarcinata...pana acum trebuie sa te fi dus la dr... e f incurcata trebuie si cu parintii si cu prietenul tau...mg la dr cat mai repede
Daca il dai afara esti o... n`am cuvinte.
Va jucati cu focul si mai omorati si un copil... meritati sa fiti... numai zic nici asta.
Alti se chinuie sa aiba copii si alti isi bat joc... multa sanatate copilasului.
Nu mai stati ma fetelor atata stiti ca ati facut fara si stati sa mai intrebati pe siteuri... eu imediat cum fac fara prez si fara sa se termine in mine imediat dupa ce trec 3 saptamana fac un test de sarcina dal draq e 10 lei si sunt sigura daca am ramas sau daca nu... daca cumva raman sa am timp urmatoarele 2 luni sa ma gandesc daca avotez daca nu sa fac rost de bani sa vb cu iubitu cu parinti eventual... si etc... daca nu esti sigura cand iti iese negativ mai fa unul acum dupa ce descrii tu aici cred ca esti doamne ajuta sa nu fi sa fie altceva nu stiu... era bine sa fie 3 luni nu 4 luni si ai 18 ani avortai si fara parinti... batfta :*:*:* sa ai grija de tine
Cu siguranta esti insarcinata...Consultatia ginecologului este de neaminat! Curaj!
Trist; mergi la medic dar cred ca... e de cumparat patut si botosei.
Pregateste-l pe fostul; o sa plateasca pensie alimentara. In luna a patra chiar mi-e greu sa cred ca mai poti avorta.
Ca sa fi sigura du-te la un control. Oricum e cam tarziu, pentru un eventual chiuretaj.Ai asteptat cam mult pana tiai pus intrebarea asta. Daca tea parasit inseamna ca e un ticalos. Daca chiar nu mai simtea ceva pentru tine putea mai intai sa te ajute sa scapi de problema asta si pe urma sa-ti dea papucii.Sincer in situatia asta nu stiu ce ai putea face, dar oricum fa tot posibilul si du-te la un doctor si asta cat mai repede.