Lasa parintii in voia sortii. Partintii nu trebuie sa fie un obstacol in calea fericirii tale Andreea. Parintii chiar daca te-au facut si crescut, viata-i-a ta. Faci ce vrei cu ea. Daca nu vrei, nu le spune. Acum, unde ai putea gasi fete lesbi, pe net iti poti gasi pe cineva dar sa nu fie doar pe net. Nu mai asculta ce zic totii de pe aici, ca nu sunt ei in pielea ta. Succes
Ai tu ceva prietene pe acolo pe care trebuie sa le convingi ca poate si ele vor sa devina ca tine, dar de unde esti lesbiana, ce ai mai facutceva cu vreo fata?
Daca ai peste 18 du-te, indiferent ce zic le dai un comentariu asa: asta e secolul 21 lumea e cu curu-n sus va convine bine nu la somn cu voi
De unde știi draga, ca ești lesbiana? Ți-a spus cineva, sau ți-ai dat seama? Dacă ți-ai dat seama, cum? Deci e posibil sa ai o atracție pentru un anumit tip de fata, de stilul ei de îmbrăcăminte te sau cum vorbește sau comportamentul ei. Etc. Asta nu înseamnă că ești lesbiana. Sau poți fii bisexuala.
Înainte de asta, ar fi trebuit sa zici câți ani ai.
Tinder e cea mai buna variantă, găsești acolo tot ce vrei.
Draga mea, lasa fata in pace. Ea deja stie cum este si cum nu, las-o sa-si gaseasca fericirea.
Important e ca stie, nu cum a aflat. La fel cum heterosexuali nici nu-si pun problema "cum au aflat ca sunt straight", nici oricine ar fi LGBT nu se intreaba asta, pur si simplu stie.
În primul rand, eu nu vreau să-mi "conving" vreo prietenă să devină lesbiană.Nu poți să "convingi" pe nimeni să și schimbe orientarea sexuala și cu siguranță nu știi tu ce și doresc ele.
În al doilea rand, nu poți "deveni" lesbiană cum nu poți "deveni" heterosexual. Nu m-am culcat noaptea heterosexuală și m-am trezit dimineața lesbiană, așa am fost din totdeauna.
Si tatal meu este homofob. Nu vreau sa-ti spun ce cuvinte am auzit din gura lui despre orice inseamna LGBT. Mai bine ca nu le spui, unii chiar nu inteleg asta. Citeste raspunsurile la intrebarea asta daca vrei, iti vei da seama de cine-i homofob pe aici, dar lasa-i undeva.
https://goo.gl/zE3SQN
Stiu ca exista un singur bar pentru gay în București, Queens, dar eu sunt prea timida și nici nu as avea cu cine sa merg, iar de grupuri pe Facebook nu știu nimic.În marea majoritate a timpului mă imbrac feminin, mai sunt și momente în care mă imbrac mai baieteşte.În orice cuplu poți sa intampini probleme.
Bună ma cheamă Georgiana și sunt interesata de anunțul tău an 37 de ani sunt din Târgoviște dacă vrei îți las nr meu 0729536739