| Ioanaxsd a întrebat:

Sunt noua aici si as vrea sa va cer ajutorul va rog. Am cunoscut un baiat din alt oras, m.am atasat de el si simt ca nu pot sta fara el. Problema este ca el crede ca eu sunt inca cu fostul meu prieten si nu mai are incredere in mine. Cum ii demonstrez ca vreau sa fiu doar a lui si ca nu mint? Nu mai vreau sa ma ignore, il vreau inapoi langa mine. Va rog frumos.

Răspuns Câştigător
| alinush21 a răspuns:

Vorbeste cu el si exprimati sentimentele si daca e baiat destept va sti ce sa faca

7 răspunsuri:
| AlexandraIleana a răspuns:

Pai spune'i ca nu mai esti cu fostul ca sa te creada.Si spune'i ce simti pentru el cat mai repede pana nu va fi prea tarziu..Nu merita sa stai asa! Succes:*

| AndreKissYOU a răspuns:

laughing Poi daca e din alt oras cum sal ai langa tine?

| Ioanaxsd explică (pentru AlexandraIleana):

I.am mai spus de o mie de ori ca nu mai sunt cu fostul, dar nu stiu de ce are inca impresia asta. Si acum sunt in impas. Chiar nu stiu ce sa fac, cum sa.i demonstrez tot ce simt. sad

| Stassy a răspuns:

Aveti prieteni in comun? Adica niste prieteni care sa'i ai si tu si el?

| Ioanaxsd explică (pentru Stassy):

Da avem.

| Ioanaxsd explică (pentru AndreKissYOU):

Pai eu o sa ma duc la el in oras, merg pentru el si i.am zis asta. o sa stau ceva timp acolo, deja am vorbit cu ai mei si chiar mi.as dori sa nu merg si sa stau singura datorita faptului ca el inca ma ignora.

| FeraruAndreea a răspuns:

Arata-i ca nu mai esti cu fostul prin faptul sa vorbesti cat mai mult cu el sa ii spui mult mai multe lucruri despre tine si din astea ca sa ii arati ca iti pasa.