| andreiutzaana a întrebat:

Buna sunt noua pe aici si am o problema. Imi place de un baiat dar e mai mic cu un an de cat mine dar in fine nu asta ar fi problema. Nu stiu daca ma place, la scolala cand stau afara pe banca ma ia in brate ba chiar ma baga in seama, imi zambeste si se uita pe ascuns la mine. Mi-e frica sa ai spun ca il plac, poate el nu ma place si voi fi ranita si rusinata. Astept un sfat de la voi dau funda.

Răspuns Câştigător
| rapidistzu a răspuns:

Un baiat care se uita la o fata, o ia in brate, si mai ales ii zambeste, acel baiat sigur simte ceva pentru fata respectiva.
Nu are ce sa zica daca ii spui ca iti place de el, decat ''si eu ''winking
Bafta kiss big grin

8 răspunsuri:
| Azre a răspuns:

Spune-i

| andreiutzaana explică (pentru rapidistzu):

Mersi o sa incerc sa ai spun da nu vreau sa fiu prea directa ce sa fac?

| Cercel22 a răspuns:

Cea mai buna solutie este sa astepti putin si daca tot continua asa il intrebi daca ii plac animalele dupa aia ii mai spui ceva si vezi daca iti da vereun semn

| rapidistzu a răspuns (pentru andreiutzaana):

Mersi de fundita big grin

of fetele astea waiting
Pai, cand mai vine sa te ia in brate spune-i ''esti simpatic '' si el iti va raspunde la fel big grin, cand te mai baga in seama tinel mai mult de vorba, daca mergi la magazin ..etc. spune-i ''vrei sa mergi cu mine la...'' daca nu vorbiti decat 'buna, buna' nu se va intampla mai mult decat o simpla amicitie, incearca sa fi tu.Si mai ales fa ce stiu fetele sa faca,si anume sa ii faca pe baieti sa mearga in limba dupa ele big grin, poate te trezesti ca iti va zice el primul ca ii place de tinehee hee, poti sa il intrebi cand mai vine la tine si te ia in brate ''dc ma iei in brate, iti place de mine? smug '', daca zice nu happy inseamna ca e Da si na joacate cu el spune-i ca ''las ca am aflat eu ca ma placi ''.
Cam atat, fetele se pricep mai binewinking
Succes kiss

Ps : sa dai un mesaj sa zici ce ai facut puppy dog eyes :d smug

| andreiutzaana explică (pentru rapidistzu):

Mersi ne auzim maine sa iti spun ce am facut

| rapidistzu a răspuns (pentru andreiutzaana):

Bine.noapte buna big grin kiss, nu ai pentru cewinking

| barbascu a răspuns:

Te pot ajuta id meu ellatuyyo69

| andreiutzaana explică:

I-am zis ca il plac si mi-a spus ca are prietena si acum nu ma mai baga in seama si ma evita. dar nu inteleg de ce daca are prietena ma lua in brate si imi zambea? ce sa fac? nu vreau sa renunt la el