| iulika995 a întrebat:

Bunabatting eyelashes Sunt noua pe TPU si sunt curioasa cati dintre voi va-ti dezvirginat sau aveti de gand sa o faceti pana la 18 ani :*

15 răspunsuri:
| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Baietii incep viata sexuala mult mai devreme decat fetele.La fete riscurile sunt mai mari la varste sub 17 ani big grin
Eu de la 15 ani am inceput big grin mai exact de la balul bobocilor din liceu

| iulika995 explică (pentru DirectDinBerceni92):

Si eu la aceeasi varsta smug misto la balul bobocilor devil

| Timmotey a răspuns:

Sincer muulti o fac inainte muulti la baieti nici nu apuca 12 ani la fete cam 13-14 acum depinde de persoana de cat de dezvoltat e si cum e relatia intre cupluri

| iulika995 explică (pentru Timmotey):

Tu la ce varsta ai facut-o? raspunde numai daca vrei :*

| EdwLo a răspuns (pentru Timmotey):

Draga Pixie, de fapt baietii o fac pe la 15-16 ani in sus. Cei care zic ca o fac la 12 - 13 - 14 nu stiu cum sa faca sa para si ei mai maturi. Sau mai cool. Gandeste-te, ce fata s-ar fufu cu unu de 12 ani happy

| Timmotey a răspuns (pentru EdwLo):

Nu cred ca ai intalnit atat de multe cazuri juniorule phbbbbt laughing) vezi tuu data viitoare cand ne vedem eeehhhhh cioco kkkkhhhh nu mai e s-a rupt laughing))))))rolling on the floor))))

| iulika995 explică (pentru EdwLo):

Sa stii ca sunt multi baieti care o fac pana la 15 ani thinking da nici chiar cum a zis pixie la 12 13 ani:d iti pun si tie acceasi intrebare. Tu la ce varsta ti-ai inceput viata sexuala?

| Timmotey a răspuns (pentru iulika995):

Nu dau detalii a fost o tampenie si nu eram constienta te rog nu imi amintii sad

| Rockart a răspuns:

Buna! Si eu sunt noua pe TPU, dar nu vad rostul intrebarii.Ce te intereseaza de intimitatea altora? Indicat e sa iti incepi viata sexuala de la minim 17 ani, hai 18 ca sa nu existe riscul de a face cancer de colon sau ca sa nu existe o sarcina la o varsta atat de frageda la care nu o poti duce, la care se pot produce complicatii si cel mai rau poti sa o pierzi.Decat sa chinui un sufletel, mai bine puneti pofta-n cui!

| cevacumva a răspuns:

La 16 ani si 9 luni deci aproape 17si numi pare rau,,

| tequila777 a răspuns:

AutumnalFeelings a răspuns:

""Buna! Si eu sunt noua pe TPU, dar nu vad rostul intrebarii.Ce te intereseaza de intimitatea altora? Indicat e sa iti incepi viata sexuala de la minim 17 ani, hai 18 ca sa nu existe riscul de a face cancer de colon sau ca sa nu existe o sarcina la o varsta atat de frageda """... cancer de colon?!? :D :))

_____ http://verze.ro - simtul umorului nu a murit!

| iulika995 explică (pentru tequila777):

Dragut site-u :X nu stiam de ellaughing

| Rockart a răspuns (pentru tequila777):

Col uterin!*** laughing Acum am văzut.Greşeala mea.Probabil m-am grăbit.Sorry!

| woody03 a răspuns (pentru Rockart):

Exista si cancer de colon ..ai scris corectwinking

| woody03 a răspuns (pentru tequila777):

Cancer de colon... daca iti incepi viata sexuala (la fete) pe la 13-14-15 ani riscul de a avea cancer de colon pe la 30 de ani este mult mai ridicat decat la o fata care si.o incepe de la 16 in colo... bine, asta nu inseamna ca daca faci sex la 15 ani ai sa ai cancer mai incolo dar totusi e un riscwinking

Întrebări similare