Sincer muulti o fac inainte muulti la baieti nici nu apuca 12 ani la fete cam 13-14 acum depinde de persoana de cat de dezvoltat e si cum e relatia intre cupluri
Baietii incep viata sexuala mult mai devreme decat fetele.La fete riscurile sunt mai mari la varste sub 17 ani
Eu de la 15 ani am inceput mai exact de la balul bobocilor din liceu
Buna! Si eu sunt noua pe TPU, dar nu vad rostul intrebarii.Ce te intereseaza de intimitatea altora? Indicat e sa iti incepi viata sexuala de la minim 17 ani, hai 18 ca sa nu existe riscul de a face cancer de colon sau ca sa nu existe o sarcina la o varsta atat de frageda la care nu o poti duce, la care se pot produce complicatii si cel mai rau poti sa o pierzi.Decat sa chinui un sufletel, mai bine puneti pofta-n cui!
AutumnalFeelings a răspuns:
""Buna! Si eu sunt noua pe TPU, dar nu vad rostul intrebarii.Ce te intereseaza de intimitatea altora? Indicat e sa iti incepi viata sexuala de la minim 17 ani, hai 18 ca sa nu existe riscul de a face cancer de colon sau ca sa nu existe o sarcina la o varsta atat de frageda """... cancer de colon?!? :D :))
_____ http://verze.ro - simtul umorului nu a murit!
Col uterin!*** Acum am văzut.Greşeala mea.Probabil m-am grăbit.Sorry!
Cancer de colon... daca iti incepi viata sexuala (la fete) pe la 13-14-15 ani riscul de a avea cancer de colon pe la 30 de ani este mult mai ridicat decat la o fata care si.o incepe de la 16 in colo... bine, asta nu inseamna ca daca faci sex la 15 ani ai sa ai cancer mai incolo dar totusi e un risc
AlexStefan1 întreabă:
lucyaneya întreabă: