Ai făcut sex oral și te-ai atins "din greșeală" de penisul lui? Cum vine asta?
Poate că ți s-a făcut sex oral, atunci ar avea mai mult sens.
Oricum, doar cu o atingere nu se face primăvară.
Fă-ma sa înțeleg,i-ai făcut doar sex oral și ești stresata că poate ești însărcinată?
Nu e posibil așa ceva
In caz că te gândești la scenariul ipotetic de a-i fi înghițit sperma și de a rămâne însărcinată,nu așa funcționează sarcina.
Sau tu te referi daca trece sperma prin chiloți și se duce spre vagin, nu, nu se va întâmpla asta.
Ca o sarcina sa se producă, exista un singur mod, ACELA DE FI PENETRATA IN VAGIN DE UN BĂIAT.Alt mod miraculos nu exista.
Cu plăcere!
Fetelor, cum puteti s uge penisul unor porci? O asa umilinta pentru o fata/femeie este triviala.
Poți rămâne însărcinată doar când sperma intra in tine, nu dacă te atinge. Iar legat de sexul oral, sa nu mergi la dentist in următoarea perioada. O sa își dea seama dentistul?
Oh tipica categorie de femei " eu n as face asa ceva, e scârbos ", " procul" ala, e iubitul tău, om pe care îl iubești și umilința in cazurile de genul, nu exista. Nu se umilește nici el ca îți face sex oral, nici tu ca ii faci lui și pana la urma Primești ceea ce dai, sper sa Primești și tu un oral. e divin?
Barbatii e porci. Porcul meu imi face cunilingus ca atat i-am permis.
De-asta ai intrat pe TPU? Pentru ca ii consideri pe barbati porci?
Nu mai esti virgina atata timp cat ai facut sex oral. De ce se numeste astfel? Sexul e sex ai facut nu mai esti virgina. Virginitatea tine de suflet, nu de trup.
Te simti vizat? Tu ce esti? Cand ai dat o floare iubitei/sotiei? cand ai mers cu ea la resaurant, la seara dansanta, cand i-ai facut cadou un set de bijuterii, etc.
Esti cumva altceva?
"Fetelor, cum puteti s uge penisul unor porci?"
Cred că fata se referea la un om. Din cate știu eu, majoritatea fetelor prefera să petreacă timpul cu reprezentanți ai propriei rase.
Dar acum dacă tu preferi porcii...
Probabil e o chestie de asemănare și compatibilitate...
¯\_(ツ)_/¯
Salut. Nu ne-ai spus câți ani ai. Trebuia părinții voștri să vă educe prin informare corectă cu și despre viața sexuală. Vezi ca organele sexuale și corpul în general nu este ceva precum un obiect pe care îl repari sau iei altul daca se defectează sau nu îl mai vrei. Trebuie sa folosești perzevativul. Cu viața și cu sănătatea nu este den joaca. Mergi la un ginecolog și vezi ce spune. Daca eram în locul lui și te refuzam politicos spunând ca daca ești sigură ca vrei a fim împreună pentru totdeauna. Daca faci sex și nu rămâi cu el mult timp pana la căsătorire, ce faci? Vei suferi la despărțire, vei plânge mult timp. Nu e de gluma.
Ti-as spune cand am facut toate astea dar nu mai tin minte cu exactitate zilele. in orice caz sotia mea nu traieste cu un porc, asa cum gandesti tu, la mintea ta. Ci cu un partener de viata.
Ar fi bine sa mai lasi catalogarile astea despre sexul masculin.
Care adevar? Tu de ce esti cu un porc si nu esti singură?
Porcul stă in cocină impreună cu scroafa.
Tu te comporti altfel decat un ramator?
Stau cu un porc pentru ca trebuie sa ma linga cineva.
Esti pe drk.
Doar un copil imatur.
Am nepoti mai mari decat tine.
Asta inseamna ca pe iubitul tau il cheama Alexandru Nicolae.
Citeste aici daca habar n-ai de istorie, copil imatur.
https://romanialibera.ro/......ei-442636/