| Miruna56999999 a întrebat:

Buna! Sunt șanse sa rămân însărcinată dacă m-am frecat de iubitul meu in lenjerie intimă și acesta și a dat drumul de 2 ori și eu am fost lipicioasa in partea de sus a vaginului( nu stiu cum sa explic, partea de V) El nu a penetrat și îmi este frica ținând cont ca am 17 ani. Practic s-a strecurat un lichid. Rog seriozitate!

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

NU ai cum să rămâi gravidă.

| VoidEternal a răspuns:

Fara penetrare nu prea are cum sa se intample, mai ales daca ai facut un dus dupa.

| cristi202 a răspuns:

Ah, frecusul asta! Cita placere! Cite probleme!
happy

| haileewatson a răspuns:

Si unii se intreaba de ce e necesara educatia sexuala in scoli…cum sa intrebi asa ceva la 17 ani?!

| Violleta2022 a răspuns:

Nu cred ca ai 17 ani, ca lectia asta s-a invatat in clasa a VII-a, la scoala generala!

Copii nu sunt adusi de barza, ci facuti prin unirea organului masculin cu cel feminin numai cand femeia este in perioada fertila.

Asadar: cu chilotii, perdelele, prospoapele si degetele murdare NU se poate lasa femeia gravida!

| Miruna56999999 explică (pentru Violleta2022):

Hai sa fim serioși, in clasa a 8 a deja sunt dezvirginare și cu copii. Eu nu mi am început viata sexuală și nici nu îmi doresc, doar ne am distrat și punct. Am cerut doar o parere, nu vreau reproșuri. Alte persoane au făcut avort la 14 ani si acum se dau sf. Oricum mulțumesc mult pentru răspuns?

| Violleta2022 a răspuns (pentru Miruna56999999):

Daca vrei seriozitate, atunci pune mana si invata fetita si lasa joaca cu cucul sculat al baiatului ca risti sa ramai gravida si nici asta nu ai habar.
Nu te mai compara cu alte scursuri ale societati, ca au sex la 14 ani, ca nu-i normal!
Pune mana si cauta informatie despre organele reproducatoare femeiesti sa vezi unde este fiecare organ, ca tot dai intr-una cu partea de sus a vaginului... cand vaginul este o cavitate (gaura) care se afla 100% in interiorul pelvisului tau, deci nu are ce sa fie numita " partea de sus sau jos".