E clar ca tu vrei sa scapi de virginitate ca altfel nu ti-ar mai fi asa jena! Si depinde foarte mult cat de tandru esti cu ea si cat de serioasa este relatia voastra.Nu o sa faca sex cu tine daca nu aveti cel putin 1 an impreuna asa ca las-o balta ca e prea mica pentru asa ceva!
In primul rand, depinde cati ani are fata, sa inteleg ca e de aceeasi varsta cu tine. pai daca o iubesti nu trebuie sa ii ceri asta, pentru ca ea e prea mica sa faca sex/dragoste. trebuie sa o astepti, daca chiar ai de gand sa ai o relatie serioasa cu ea. atata timp cat o iubesti ii vei respecta decizia. este mult prea mica, si daca isi incepe viata sexuala de la aceasta varsta riscurile de cancer uterin sunt mult mai mari.
Pai daca tu ai 15 ani presupun ca si ea la fel s-au poate e mai mica. In primul rand la varsta asta pentru o fata e preea devreme. Dar daca totusi crezi ca nu mai poti sa astepti tu incearca sa-i vorbesti despre sex/dragoste, nu sa-i faci intrebare daca vrea asa in general, uitati-va la un film romantic ceva de genu si ia-o pe ocolite. Parerea mea sa mai astepti.Ai grija.:*
Totusi pentru sex/dragoste eu spun ca esti prea mic, si pentru prima dta daca o faci nici nu ai timp sa iti dai seama ce se intampla.parerea mea