Bună!
Descarcă-l şi instalează-l de la linkul "oficial" :
http://messenger.yahoo.com/download/
Îşi face "singur" setările necesare.
Toate cele bune.
Nu mi arata liniile alea verzi ca se incarca trebuie sa le iau direct din calculatorul cuiva
) eu sunt ea!
Pai ceea ce vrei tu e sa intri pe calculatorul cuiva sa le iei de acolo, nu? Ce destept esti tu, cine vrei sa-ti dea tie datele ca sa intri pe calculatorul cuiva sa ii iti iei ce ai nevoie de acolo? Sper sa gasesti pe cineva destul de idiot sa faca asta, deci, bafta
Hai ca m-ai lamurit!
Pai din ce ai spus tu, nu le poti lua de pe net ca ti se blocheaza pc-ul, trebuie sa intri de pe calculatorul tau in calculatorul lui si sa le iei de acolo.Am inteles eu gresit sau asta vrei sa faci?
Bună!
NU ştiu care e "problema" ta...
Şi, nici NU mă mai interesează pe unde postaţi, faceţi ce doriţi!
Le-am lăsat pe Admine să-şi facă "serviciul" pentru care sunt PLĂTITE şi să mute ele întrebările postate GREŞIT, precum şi să "împartă" avertismente sau penalizări!
NU are de ce să-mi fie ruşine.
Ruşinea este a userului care NU respectă Regulamentul TPU şi postează AIUREA - el este pasibil de sancţiuni!
O zi frumoasă.
Dap
As fi curios sa stiu si eu cum sa fac sa ti le dau daca ti se blocheaza pc-ul la downloadare Ce anume setari vrei tu mai exact?
Offfff! Fara setarile pe care le vreau eu nu merge messul sunt niste programe/setrai cum vreti sa le spuneti care ajuta la functionarea messengerului capis?
Here4u întreabă: