| PuffyPuffulete a întrebat:

sunteti drguti sa ma ajutati si pe mine? va rog din suflet! Acum 1 luna mi sa-u sters toate programele inclusiv cele de la messenger! imi dati si mie setarile si programele de la mess?
de Downaldat nu merge mi se blocheaza! Va rog muuul te tot! mersi :* :* :* ooo, Funda! Si scze de categooorie!

13 răspunsuri:
| PuffyPuffulete explică:

Scuzati va rog greselile de ortografie!

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Descarcă-l şi instalează-l de la linkul "oficial" :
http://messenger.yahoo.com/download/

Îşi face "singur" setările necesare.

Toate cele bune.

| PuffyPuffulete explică (pentru bursuc001):

Nu mi arata liniile alea verzi ca se incarca trebuie sa le iau direct din calculatorul cuiva

| Naяutσ a răspuns (pentru bursuc001):

Oh! Deci pe el il ajuti, chiar daca a pus la o categorie nepotrivita, dar altora le aducii aminte de regulament! Nu`i frumos! tongue Rusiinee! C:

| 26Geo a răspuns:

As fi curios sa stiu si eu cum sa fac sa ti le dau daca ti se blocheaza pc-ul la downloadarethinking Ce anume setari vrei tu mai exact?

| PuffyPuffulete explică (pentru Naяutσ):

laughing) eu sunt ea!

| PuffyPuffulete explică (pentru 26Geo):

Offfff! Fara setarile pe care le vreau eu nu merge messul sunt niste programe/setrai cum vreti sa le spuneti care ajuta la functionarea messengerului capis?

| PuffyPuffulete explică:

laughing)))))))))

| 26Geo a răspuns (pentru PuffyPuffulete):

Pai ceea ce vrei tu e sa intri pe calculatorul cuiva sa le iei de acolo, nu? Ce destept esti tu, cine vrei sa-ti dea tie datele ca sa intri pe calculatorul cuiva sa ii iti iei ce ai nevoie de acolo? Sper sa gasesti pe cineva destul de idiot sa faca asta, deci, bafta

Hai ca m-ai lamurit!

| 26Geo a răspuns (pentru PuffyPuffulete):

Pai din ce ai spus tu, nu le poti lua de pe net ca ti se blocheaza pc-ul, trebuie sa intri de pe calculatorul tau in calculatorul lui si sa le iei de acolo.Am inteles eu gresit sau asta vrei sa faci?

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns (pentru Naяutσ):

Bună!

NU ştiu care e "problema" ta...
Şi, nici NU mă mai interesează pe unde postaţi, faceţi ce doriţi!

Le-am lăsat pe Admine să-şi facă "serviciul" pentru care sunt PLĂTITE şi să mute ele întrebările postate GREŞIT, precum şi să "împartă" avertismente sau penalizări!

NU are de ce să-mi fie ruşine.

Ruşinea este a userului care NU respectă Regulamentul TPU şi postează AIUREA - el este pasibil de sancţiuni!

O zi frumoasă.

Dap happy