Nu cred ca iti trebuie romane de dragoste ca sa faci ceea ce simti. Fii tu, uita-te la comportamentul ei, uita-te ce face cu mainile, parul, daca zambeste inocent, studiaz-o din cap pana-n picioare iar daca tu simtii ca este momentul, nu ezita. Posibil ca daca a trecut print-o despartire, un timp sa nu vrea o relatie prea rapid, depinde cum a afectat-o.
In mod normal, daca tocmai s-a despartit din cauza ca a fost inselata, ar avea nevoie de o perioada de pauza, nu?
Pai nu ti se pare normal? Adica poate inca sufera pentru relatia pierduta, sau din cauza tradarii suferite. Punandu-ma in locul ei, eu n-as avea chef dupa asemenea eveniment de un altul. E o parere personala, nu stiu ce vrei sa-ti argumentez. Mie imi suna logic, nu e ca si cum ti se termina bricheta si cumperi alta, e totusi altceva.
E o varsta la care schimbi des partenerii si la care de obicei efectul"tradarilor" astea trece repede. Pe cat de mult "suferi", pe atat de repede iti trece. Daca nu actioneaza repede i-o ia altul inainte. Mai poate ajunge in asa zisul "friend zone" de unde nici dracu`nu il mai scoate. Un fel de fraier de serviciu.
Sfatul meu este ca nu trebuia sa te grabesti. Daca ai planuri de un viitor sigur cu ea, atunci continua relatia. Daca nu, atunci o sa va despartiti -pentru ca relatia nu va dura prea mult- si nu vei face decat sa o treci din nou printr-o alta suferinta. Poti baga mana in foc ca ea va fi sotia ta? Daca nu este asa, atunci sansele sa va despartiti sunt 99, 9%.
Repet: daca nu ai planuri de casatorie, daca nu sunteti amandoi pregatiti in totul pentru casatorie, atunci nu mai inmulti suferinta.
Ai inceput bine pana acum. Fii prietenul ei deocamdata si nu te grabi sa ii faci avansuri. Poarta-te natural si fii alaturi de ea cat de mult poți. Iti vei da tu seama pe parcurs daca vrea si ea mai mult decat prietenie.