Vrea sa te faca sa te impaci cu el...
In locul tau nu l-as fi lasat sa ma sarute sau sa ma alinte, nu mi se pare normal.
Oricum, daca tu simti ca s-a schimbat si ca merita o a 2-a sansa, vorbeste cu el si impacati-va
succes!
Te joaca ca pe o marioneta. Si nu mai zi tu ca te-o enervat ala care ti-a aratat instrumentul. Ti-o placut la nebuinie ce-ai vazut, recunoaste ca toate sunteti topite dupa instrumente de aia va aprindeti calcaiele si va ridicati codita cand va baga unu in seama.
A regretat despartirea, si si-a adus aminte de zilele bune in care erati impreuna.Te iubeste mai mult ca oricand si vrea sa ii mai acorzi o unica sansa, pe care-cred eu- nu o va mai irosi.
Mult noroc!
Ce intamplare...interesanta.
Parerea mea este ca te lasi prea usor.
I-ai cazut prea usor in plasa.
Mie mi se pare ciudat ca vine dintr-odata, dupa ce v-ati despartit si e asa "lipicios".
Probabil a realizat ca a fost prost cand s-a despartit de tine, sau poate urmareste altceva...
Nu am venit dintr-o data, noi ne-am despartit de 2 luni si el ma mai alinta si saruta si pana acum dar nu mi-a luat aparatea, nu s-a bagat el prt mine, si numi zicea noapte buna cum a facut aseara.asta ma mirat
Mersi :* pentru raspunsuri...o sa ma gandesc bine ca sa nu sufar tot eu dupa
Ti-am spus, mie nu mi se pare ca ar fi ceva de capul lui, probabil te vrea doar pentru ca nu si-a gasit pana acum pe alta, si e vorba de orgoliul ala barbatesc.
Ai mare grija .
Vrea sa te faca sa te impaci cu el...
In locul tau nu l-as fi lasat sa ma sarute sau sa ma alinte, nu mi se pare normal.
Oricum, daca tu simti ca s-a schimbat si ca merita o a 2-a sansa, vorbeste cu el si impacati-va
succes!
Dar daca al iubeste totusi.Cum nu e nimic daca sau si sarutat si el poate regreta si o place.E logic.
Mutubal întreabă: