| Pysyqtza2012 a întrebat:

Buna toturor! Aseara am iesit pe drum cu amicii si a venit si fostul meu iubit.Acesta a inceput sa ma alinte si sa ma sarute(el facea asta si dupa despartire)Un amic mai prost si-a dat pantalonii jos si eu regret dar i-am vazut imstrumentul,m-am enervat pe el si i-am dat cateva palme atunci intervine si fostul meu iubit si ma calmeaza si saruta plus ca il ia la pumni pe ala luandumi mie apararea. dupa ce prostul ala pleaca acasa fostul devine foarte dulce, adica ma ia in brate, ma saruta si ma alinta.Stiu ca e ciudat dar fara sa me dam seama ne-am privit in ochii si pentru cateva secunde aman2 am amutit, nimic nu mai conta in jurul nostru, am observat ce fostul avea o privire intensa si totodata dulce.mea luat valul si ne-am imbratisat si sarutat.intrebarea este de ce se comparta asa, mai ma iubeste? Am uitat sa va spun ca m-a muscat de gat si la plecare mia urat,, noapte buna,, ce nu facea el nici cand eram impreuna.

Răspuns Câştigător
| Cherilyn a răspuns:

Vrea sa te faca sa te impaci cu el...
In locul tau nu l-as fi lasat sa ma sarute sau sa ma alinte, nu mi se pare normal.
Oricum, daca tu simti ca s-a schimbat si ca merita o a 2-a sansa, vorbeste cu el si impacati-vahappy
succes!

9 răspunsuri:
| Cherilyn a răspuns:

Ce intamplare...interesanta.

Parerea mea este ca te lasi prea usor.
I-ai cazut prea usor in plasa.
Mie mi se pare ciudat ca vine dintr-odata, dupa ce v-ati despartit si e asa "lipicios".
Probabil a realizat ca a fost prost cand s-a despartit de tine, sau poate urmareste altceva...

| Pysyqtza2012 explică (pentru Cherilyn):

Nu am venit dintr-o data, noi ne-am despartit de 2 luni si el ma mai alinta si saruta si pana acum dar nu mi-a luat aparatea, nu s-a bagat el prt mine, si numi zicea noapte buna cum a facut aseara.asta ma mirat

| Azµre a răspuns:

Da, da a profitat de ocazie, nu e nici o scânteie între voi doi...

| HDSeer a răspuns:

Dar daca al iubeste totusi.Cum nu e nimic daca sau si sarutat si el poate regreta si o place.E logic.

| Pysyqtza2012 explică (pentru Cherilyn):

Mersi :* pentru raspunsuri...o sa ma gandesc bine ca sa nu sufar tot eu dupa

| Cherilyn a răspuns (pentru Pysyqtza2012):

Ti-am spus, mie nu mi se pare ca ar fi ceva de capul lui, probabil te vrea doar pentru ca nu si-a gasit pana acum pe alta, si e vorba de orgoliul ala barbatesc.
Ai mare grija happy.

| LolaLollita a răspuns:

Normal ca te mai place si te vrea inapoi.

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Te joaca ca pe o marioneta. Si nu mai zi tu ca te-o enervat ala care ti-a aratat instrumentul. Ti-o placut la nebuinie ce-ai vazut, recunoaste ca toate sunteti topite dupa instrumente de aia va aprindeti calcaiele si va ridicati codita cand va baga unu in seama.

| LineGuide a răspuns:

A regretat despartirea, si si-a adus aminte de zilele bune in care erati impreuna.Te iubeste mai mult ca oricand si vrea sa ii mai acorzi o unica sansa, pe care-cred eu- nu o va mai irosi.
Mult noroc!