Bune doar pentru cei care le vând. Că sunt destui care cred că ajută la ceva.
Tu ai nevoie de unguente pentru cresterea creierului ca ăla nu il ai.
Nu sunt bune de nimic, ca de erau nu se mai plangea nimeni ca are puta mica, la toti le-ar fi crescut pana la genunchi si erau super fericiti.
Pensiul isi inceteaza cresterea in jurul varstei de 16 ani si atat ramane pana la moarte.
Singura solutie de marire a penisului cu maxim 2-3cm este numai prin operatiei chirurgicala, dar din cauza riscului de 50% ca operatia sa nu reuseasca si sa ramai impotent, nu se recomanda operatia.
Da, sunt foarte bune.
Am reușit să fac dintr-un crenvurști ditamai parizerul! Cățelul e fericit!
Nu-ti face nimic un unguent. De ar fi fost asa usor, toti ar fi avut-o mare. Operatie sau acid hialuronic(pentru grosime)
Nu stiu daca te incalzeste cu ceva, dar sunt foarte multe cupluri de lesbine care nu folosesc jucarii sexuale si totusi au orgasm. Pe siteurile de filme pentru adulti exista categoria " small penis" si toatusi femeile au orgasm, unele chiar fac squerting. In rest ce ti-a spus violeta este perfect real. Desi nu am un penis mare, la un moment dat m-am incurcat cu o tipa de vre 40 + ani. Ma jur ca in timpul actului a trebuit sa-i pun mana la gura ca muream de rusine ca o aude tot blocul adevarul este ca pentru unele femei marimea conteaza foarte mult iar pentru altele nu conteaza absolut deloc.
maryusGosSu întreabă:
HappynewCenusa întreabă: