anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU.a,, intr.o zi mergand pe strada erau mai multi baieti si unul dinte ei mi-a cerut numarul prima oara nu i l-am dat dar tot a insistat ...seara m-am intalnit cu el si ne.am cunoscut mai bine. timp de o luna ne vedeam aproape in fiecare zi..pana cand nu mi.a mai raspuns la telefon si eram disperata dupa 2 saptamani l-am sunat si a2a zi trebuia sa ne vedem si mi-a promis ca ma suna si nu ma mai sunat, si la nervii care ii aveam i-am trimis sms.ca e un porc...acum imi pare rau ca eu nu sunt obisnuita sa vorbesc asa urat..si acum nici la telefon nu.mi mai rasppunde ..crede.ti ca si-a batut joc? am facut bine ca l-am jignit?

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Nu-l mai suna si bucura-te.
Nu glumesc,bine ca s-a terminat asa,puteai avea parte de experiente mult mai neplacute decat sa nu-ti mai raspunda la telefon!
A fost imprudent din partea ta sa cedezi asa,sa-i dai numarul tau de telefon si sa te si intalnesti cu el!
Ai colegi,vecini,prieteni,ii cunosti de-o viata,ii vezi zilnic si nu iesi cu ei,ce incredere poti avea intr-un necunoscut?
Bine,ati iesit o luna intreaga,aproape zilnic.Tu motivul pentru care se vedea cu tine nu-l stiai,considerai ca te place.
Motivul, insa, e altul, el dorea altceva de la tine, nu iubirea ta, nu dorea sa intre in sufletul tau ci in pantalonii tai...Si,daca erai mai prostuta,mai slaba de inger,poate ca si reusea!
A vazut ca nu tine,s-a lamurit,poate a descoperit si o noua "victima",asa ca nu mai are timp de tine, nu-l mai interesezi, nu esti prada usoara care isi imagina el ca esti, cand i-ai dat numarul tau de telefon pe strada.
Deci, nu-l mai suna si bucura-te.
Merita mesajul pe care i l-ai trimis.
Uita-l si vezi-ti de viata ta frumoasa, de dinainte sa incerce si el sa intre in ea!
Mult noroc sa ai si mai multa prevedere!happy

10 răspunsuri:
| lolly a răspuns:

Hm...ia uite ce cred eu:
Te abordeaza un tip pe strada, fara sa te cunoasca, nu e ciudat?
A iesit o luna cu tine pana cand s-a plictisit.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca e genul care sa agate pe strada, cu siguranta ca s-a plictisit de tine si a meritat ce i-ai spus. Lasa-l in pace si nu-i mai scrie, nu-l mai suna, vezi-ti de viata ta si cauta in alta parte.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu ai de ce sa te invinovatesti. Daca tinea la tine, pastra legatura. Asta dovedeste ca nu a fost serios si ca tu ai fost o jucarie. Te-ai gandit ca asa face cu toate fetele?

| Snowal15lea a răspuns:

Pai, pai, pai mani intai 1. Daca este genu ala care agata fete de pe strada, normal ca-i dala care se plictiseste repede 2. Daca nu-ti raspunde la telefon, s-a terminat si gata 3. Cam merita ce i-ai spus.

| WildDream a răspuns:

I-ai zis pe nume! Poate ca a agatat alta pe strada si te-a dat la oparte. Asa ca nu-l mai suna, nu-l mai cauta ca nu merita!

| Love4Music a răspuns:

Da, nu trebuie sa mai bagi in seama "vagabondtii strazilor"
El a vrut doar o aventura si acum a gasit pe alta.
Lasa-l in pace nu merita efortul

| AndreiPiticu99 a răspuns:

Sfatu meu este sal lasi in pace. in momentu asta cred ca vb cu o alta fata la tel. treiesteti viata altu la rand. mult succes

| Euzeds a răspuns:

Nu-i mai da importanta.Asta ar trebui sa-ti fie ca un fel de invatatura sa nu-ti mai dai numarul oricui si sa ai mai multa grija cu cine te imprietenesti.Cu faza cu " jignitu' ", personal cred ca ai insultat porcul.

| kim33 a răspuns:

Nu stiu daca ai gresit el e nesimtit ca nu a respectat cuvantul dat nai grija si mergi mai departe nu te merita

| roxyroxy22 a răspuns:

Am fost si eu in cazul tau numai ca nu era de pe strada si peste o luna jumate l-am prins cu alta fata si l-am lasat in pace deci lasa-l nu il mai suna cum iti face el fai si tu poate ai fost doar o aventura pentru el nu il baga in seama vedeti de viata sunt multi baieti care te respecta mult mai mult de cat el.