Sfatul meu, Cum il iubetsi pe asta, il vei iubi si pe Altul, lasa-l si traieste-ti viata, ce D-zeu nu da de la inceput, nu va fi niciodata!
Poate inca se mai gandeste ca ti-ai batut joc de el si sufera, mai bine ar fi daca ai avea o discutie cu el despre asta cred eu...
Poate ca are o perioada mai proasta, eu sunt de 4 ani cu un baiat si de ceva timp sunt in aceeasi situatie, din cauza ca este foarte stresat si obosit cu munca. Dar la tine, poate are o perioada mai proasta sau poate are niste probleme pe care tie nu ti le poate spune, incearca sa discuti cu el si arata-i ca tu il iubesti. Sunt ca si tine, stiu prin ce treci, sper sa reusesti sa treci cu bine, sa ramaneti impreuna :* Te pup, bafta :*:*
Eu dupa cum vad te iubeste doar ca parca face asta ca sa te "rasplateasca" ca sa zic asa pentru ceea ce i-ai facut cand v-ati despartit prima data. Stai si vorbeste cu el cheama-l afara undeva in parca unde puteti sta pe banca si sa discutati despre ce nu iti convine in ultimul timp la el si ca iti doresti sa fie ca la inceput Bafta si sper ca v-am ajutat cat de cat relatia
El mi-a spus ca a si uitat peentru ca i-am demonstrat cat regret pentru ce i-am facut si timp de 5 luni a fost totul perfect. de ce asa dintr-o data sa se schimbe?
Mi-a spus ca a trecut peste pentru ca timp de 5 luni ceea ce am facut nu a fost in absolut nici o discutie de-a noastra pentru ca stie ca-l iubesc si ca regret. s-a schimbat brusc..nu are ce probleme sa aiba..stiu sigur nu ii libeste absolut nimic.nu stiu ce e cu el.multumesc te pup.bafta si tie :*
Nu, nu astaaa nu pentru ca nu a deschis timp de 5 luni discutia despre asta.totul aa fost perfect! stiu sigur ca nu e vorba despre razbunare :*
Dupa 4 luni dupa mine e imposibil sa te iubeasca. Nu mai fii tu asa dragastoasa sau atenta cu el. Dar daca totusi e posibil, fi si tu indiferenta si o sa fie el ca inainte doar sa te impace daca, cu adevarat te iubeste.
Pai iti face asta s-ar putea din cauza ca ti-ai batut joc de el ori are niste probleme si nu vrea sa iti spuna:]] nu inteleg cu te simiti pentru ca is baiat deci... bafta
Baietii sunt schimbatori din o groaza de motive poate ca nu tu esti de vina poate altceva il supara nu neaparat tu si nu isi da seama ca totata supararea lui o pune in spatele tau. un astfel de moment a avut si prietenul meu si am stat sa discut cu el pentru ca deja era foarte rece cu mine si la noi era foarte grav pentru ca nici macar nu mai suna si abia mai vroia sa iasa cu mine ii alegea pe prieteni in locul meu dar am stat si am vb cu el si am lamurit si cand si-a dat seama de ce a facut i-a parut asa de rau incat nu a avut curaj sa ma priveasca in ochi. Cel mai bine e sa stai sa discuti cu el sa ii spui ca voi sunteti un cuplu si indiferent ce il supara si e tine te supara si impreuna treceti prin asta nu el de unul singur incearca sa ii explici cat de importanta este iubirea in relatia cu el Sper ca te-am ajutat
Atunci poate a aparut altcineva in viata lui? sau a facut ceva si se simte prost. vrea sa-ti spuna si nu stie cum. Nu stiu sincer, bafta sper sa fie totul bine
linarkfts întreabă: