| CooSoo a întrebat:

Aceasta este prima mea intrebare.Rugamintea mea este sa nu primesc raspunsuri jignitoare, deoarece fiecare dintre noi avem cate o problema sau o nedumerire si am dori raspunsuri serioasa.Deci eu am 15 si in urma ca vreo 3 saptamani am cunoscut un baiat, care din pacate este mai mare decat mine, are 20 de ani.Ne-am tot vazut la Biserica si pe strada si in noaptea de Inviere a intrat in vorba cu mine,si in urmatoarele zile ne-am vazut pe strada si mi-a cerut facebook-ul si i-am spus ca nu am si atunci a spus sa-i dau mess-ul. In urmatoarea seara am vb cu el, si am mai vb vreo 2 seri pana ce mi-a cerut nr spunandu-mi sa mai vb si cand nu suntem acasa pe mess si i l-am dat, m tot vb pana ce au trecut deja vreo 3 saptamani si as vrea sa ies cu el la un suc...Si ma gandeam ca ma va intreba el asta...Dar inca nu m-a invitat. Credeti ca ar fi cam nepotrivit sa-l invit eu? Ofer Funda celui/celei ce imi va da un raspuns bun. :* (imi pare rau ca am accesat aceasta categorie, dar este cea mai vizualizata )

6 răspunsuri:
| bogdan133 a răspuns:

Nu este o regula ca baiatul sa faca primul pas, indu-i ideea de a iesi cu tine undeva, spune-i ''cat de frumos e afara'' sau chestii de genul asta cand sunteti amandoi si incearca sa te apropii de el.

| neutrino a răspuns:

Nu numai ca ar fi nepotrivit, dar ar fi o mare greseala, asta ca sa nu spun prostie, din partea ta. Apoi, trebuie sa te intrebi: ce si-ar dori un baiat de 20 de ani de la tine?

| sokey a răspuns:

Da. Si eu am 15 ani si imi place de o fata de 11 ani si am invitat-o in oras dar tot raspunde cu "nu stiu" dar nu conetaza revenind la intrebarea ta, zic ca nu te place daca nu te-a invitat pana acum. Uita-te la el. Daca zambeste cand e cu tine daca iti face complimente (asta cand se uita la fundul sau la sanii tai e grava). Ai grija la el sa nu vrea doar o aventura atat. Sunt si baieti de astia. Eu am invitat-o pe fata de peste 10 ori in oras si a spus "nu stiu" dar mai incerc poate reusesc si tu mai insista poate reusesti ceva ceva. Pace, One Love...

| RUDOFL4X4 a răspuns:

Ai accesat bine acceasta categorie si da ar fi nepotrivit pentru ca baiatul trebuie sa intrebe si ai de grija esti cam mica el poate vrea doar sa te folosesca

Răspuns utilizator avertizat
| GinglindSummer a răspuns:

Nu spune tu.Fal pe el sa te invite.Cind vorbiti odata pe mess spune-i ca tiitare pofta de un suc dar nu ai cu cine sa meregi, sau spune-i ca vrei sa iesi la o plimbare sauceva de genul)