| livia123rotaru a întrebat:

Acesta este un subiect foarte complicat dar m-am decis sa-l abordez...
De 1 an si 9 luni sunt impreuna cu un tip( eu am 19 ani si el are 23) face sala si nu e tipul de om romantic este foarte dur.
Eu sunt virgina si el insista in fiecare seara sa facem sex si mie mi-e foarte teama de chestia asta deoarece cum am mai spus este foarte dur si in urma cu o luna am mai incercat sa ma dezvirgineze dar nu i-am dat voie deoarece nu are rabdare, imi introducea degetul mic in vagin si dupa cel aratator pana la jumatate si dupa refuzam sa mai continuie deoarece pe parcurs ce-l introducea era el ca fire tot mai dur si era tot mai sever si de asta imi este frica sa o fac cu el prima data, poate asta poate parea putin jignitor pentru el dar mi-am luat inima-n dinti si i-am spus ca poate ar trebui sa o fac cu alt cineva dar el a reactionat printr-o replica care mi-a rupt inima,, du-te si fa-o dar la mine nu te mai intorci,,
el ma iubeste foarte mul si eu, si insista foarte mult pe chestiaa asta sa facem sex dar eu refuz si cateodata dupa ce adorm imi da lenjeria jos si incearca sa isi introduca penisul i vaginul meu dar ma trezesc si il opresc ( asta cred ca o sa fie putin jenant dar are penisul foarte mare )
Credeti ca ar trebui sa ma despart de el deoarece n are rabdare cu chestia,, fata virgina,,?
Si o a doua intrebare puteti sa-mi spuneti cum sa ma excite sa nu mai simt chiar atat de tare durerea?
multumesc!
Funda!

Răspuns Câştigător
| Nemessys a răspuns:

Dumnezeule. tu cum poti ai trait cu un asemnea tip timp de aproape 2 ani? Si mai ales ce ai vazut la el?

Din mesaj imi dau seama ca esti o fata mai pasnica, poate si putin mai naiba si sensibila, nu?

Eu nu inteleg cum naiba nu l-ai parasit pana acum? Tu chiar nu iti dai seama ca el vrea doar sex de la tine? Deci nu inteleg ce ai vazut la omul ala care dupa ce actiuni descrii tu ca face e chiar cu capul. deci nu zic asta din jignire dar ala nu e un om normal. Mai ales ca tu tot refuzi si face gesturile pa care le face. Mai ales ala cand te culci si el isi face de cap fara voia ta. Zi-mi si tu mie, daca te-ar fi iubit CU ADEVARAT mai facea chestii de astea? NU! Daca te-ar fi iubit, te-ar fi intrebat o data maxim de 2 ori. In niciun caz nu era asa insistent. Si iti zic eu daca tot continui sa-l refuzi, la un moment dat o sa te paraseasca. Crede-ma stiu ce zic.

Sfatul meu ar fi sa-l parasesti deoarece.
1. Fara doar si poate, nu te iubeste. Vrea doar sex de la tine. Dupa ce o sa-i oferi, gata. pa pa fara nici cel mai mic regret din partea lui. Dar tu o sa suferi ca ai fost prostuta si te-ai oferit lui, iar el si-a batut joc si a profitat de tine.
2. Decat sa-l testezi daca te iubeste cu adevarat si sa-l tot refuzi pe o perioada indelungata de timp, mai bine il parasesti? De ce? Daca acum este in stare sa faca ceea ce face el adica chestia ca dupa ce adormi tu el isi face de cap... fara voia ta, ia gandeste-te ce poate sa faca mai tarziu cand ii vine cheful? happy Daca tot zici ca-i dur, fara nicio gluma, dar. te poate violawinking. Ai vrea asta?
3. Oricum daca o faci cu el, o sa te paraseasca. Sau daca o faci o data si dupa nu o mai faci, o sa te lase. In timp ce un om care te-ar fi iubit cu adevarat nu o faceawinking si avea rabdare. Iti zic eu daca tot il faci sa astepte, o sa se duca la alta care sa-i satisfaca nevoile si bineinteles pe ascuns. Ti-ar placea asta? Nu cred.

Deci. fara doar si poate, PARASESTE-L! NU TE MERITA SI CREDE-MA CA ESTE PENTRU BINELE TAU! Fi foarte atenta la ce ti-am zis si te rog sa iei in considerare. Nu prea as vrea sa devii,, victima". Te-ai intrebat vreodata cu cate fete a mai facut-o? happy De ce s-a despartit de ele? Poate asa o sa se intample si cu tine. Asta vrei? In orice caz, daca o faci prima data cu el, crede-ma ca nu o sa simti nicio placere. Deoarece o sa devina agresiv cu tine, sa fie egoist si nu o sa-l intereseze cum te simtit nu si daca-ti place. Nu! O sa-l intereseze doar pofta lui. De tine nu o sa-i pese! Mai ai si alte intrebari?

35 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Credeti ca ar trebui sa ma despart de el deoarece n are rabdare cu chestia,, fata virgina,,?
Sa fim seriosi a stat dupa tine un an si 9 luni,normal ca vrea sex e barbat,tu nu simti nevoia? cica sa te desparti de el acum dupa atata timp, nu fi bolovana rar barbat sa stea atata dupa tine, nu e romantic dar asta nu inseamna ca nu te iubesti, tu il iubesti cu adevarat? tu chiar te-ai desparti asa usor de el?
Si o a doua intrebare puteti sa-mi spuneti cum sa ma excite sa nu mai simt chiar atat de tare durerea?
Sa isi faca sex oral, sa te sarute pe tot corpul, sa te atinga etc

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"dupa ce adorm imi da lenjeria jos si incearca sa isi introduca penisul i vaginul meu dar ma trezesc si il opresc" Asta imi suna a viol. Am trait sa o vad si pe asta. Ciudat tampit mai ai ca iubit. Dar pentru nu stiu ce motiv toata intrebarea asta imi pare una pusa la hoha, prea mare cliseul " e baiat rau, si eu prea de treaba, ce sa ma fac ".

| RAY a răspuns (pentru livia123rotaru):

Si eu vorbesc serios, unde vezi tu o gluma in ce ti-am scris?

Răspuns utilizator avertizat
| Koshkin a răspuns (pentru Nemessys):

Nimic de spus despre faptul ca ea voia sa o faca cu altul.Bravo, ma, pupincuristule.

| Koshkin a răspuns:

Nu te lasa prostita de feministul Nemessys. Au trecut un an si 9 luni totusi.

| RAY a răspuns (pentru Nemessys):

Man a stat un an si 9 luni dupa ea, cum naiba nu o iubeste? cat ai vrea sa stea un mileniu?

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Un badboy nu sta atat de mult dupa una virgina, cred ca in realitate povestea e diferita, ea sta cu unu gen baiat cuminte, aia sta de un an si 9 luni dupa ea dar ea place alt baiat si i-a spus asta si el i-a spus daca pleci sa numai te intorci

| Nemessys a răspuns (pentru RAY):

Daca gasea alta care ii oferea sex, iti zic eu ca nu mai statea.
Ia gandeste-te. Poate a stat dupa ea o luna, i-a cerut, nu a vrut, inca o mai ruga si inca o mai ruga si tot asa. Nu te gandesti ca poate a incercat si cu altele pe ascuns? Si a ramas la ea pentru ca este naiba? Si totusi ii permitea sa-i pun mana in anumite zone. Poate cu alte fete nu i-a mers si de asta a ramas la ea. happy

Man a stat un an =365 de zile si 9 luni = 273 zile, cum poti spune ca nu a iubito? fi serios, esti feminist de parca fetele te vor aprecia mai mult, fi serios daca era badboy nu statea dupa ea nici o luna, era un prost =baiat cuminte iar ea viseaza la unu badboys, nu fi asa credul cu fetele

| Nemessys a răspuns (pentru Koshkin):

Zau? Si tu ce naiba ii recomanzi? Nu vezi ca e putin mai sensibila? Cum vrei ca ea sa stea langa unu ca la dur? Crezi ca-i place sa se simte agresata in fiecare zi? Cu o fata trebuie sa fii finut.

Ok. scum spui tu. happy
Eu i-am zis doar ce as fi facut in locul ei. Daca ea vrea sa faca ce i-am spus eu, bine, daca nu, nu. Este alegerea ei.

Deci daca tu stai dupa una 2 anii nu o sa vrei sex? dar cu altul vrea dar cu tine nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Nu stiu ce sa zic. Totul e ciudat aici. Intrebarea, ea, el.

Nu vezi ca e putin mai sensibila? haaaaaaaaaaa sensibile fi serios, au fetele un teatru de zici ca s-au nascut in teatru, sensibilitate pe naiba ipocrizie

Poveste inventata sa treaca timpul, dar cu altul vrea sex, dar cu ala dupa 2 anii nu

Pai normal ca vreau. Bine. depinde si cand o sa gasesc acea fata (la ce varsta). Dar oricum, o s-o facem cand o sa fie ea pregatita. Doar nu am sa o oblig. Din moment ce ma iubeste si ma respecta. Ca doar pentru mine asta conteaza mai mult straight face. De ce as lasa-o si m-as duce la una care imi ofera **** dar nu imi ofera iubire sincera si respect?

Ok. si treaba aia nu mi s-ar parea normala. Adica pe mine sa ma refuze dar pe altul sa-l accepte. Dar daca citesti bine, nu este vorba despre asta in intrebare. straight face

,,mi-e foarte teama de chestia asta deoarece cum am mai spus este foarte dur"winking

Insa iti dau si putina drepapte deoarece l-a acceptatwinking Poate s-a uitat la corpul facut de la sala si de aia... straight face Ma rog. dupa cum am mai zis, este alegerea ei.

Deci 2 anii si nimic man,poate tu esti asexual dar un barbat nu vad de ce ar sta pe uscat atata timp mai ales find un dur,daca baiatul arata bine de ce sa stea cu una,nu are sens, man esti prea visator sincer, o sa suferi mult, o sa fi fratele cel mai bun al fetelor, fetele nu dau 2 lei pe iubire, respect, de asta badboys au mereu fete frumoase ca sunt duri, insensibili

Daca este foarte dur de ce sta cu el?

anonim_4396

"Poveste inventata sa treaca timpul" La aia m/am gandit si eu. Ca ciudata aia care inventase povestea cu bodyguardul care se indragostise de ea.

,,fetele nu dau 2 lei pe iubire, respect, de asta badboys au mereu fete frumoase ca sunt duri, insensibili". Nu pot sa nu-ti dau drepapte aici. Dar de cele mai multe ori, ajung sa tina la acel baiat, sa se ataseze foarte mult de el si isi bat joc de ele happy. Iar asa fata sufera. straight face Daca tu nu mai vezi fata care sa stie ce este aia iubire adevarata, asta nu inseamna ca nu exista.

De ce sta cu el? Dracu stie. dar nu cred ca-i genul ei. straight face Fiecare mai facem greseli. Uite cum fac astea de 14-15 poate sa faca si ea de 19. Sa-si doreasca o relatie, vede un baiat frumos, musculos, etc si in cele din urma isi bate joc de ea si fata sufera.

Si ia zi-mi tu mie ce om normal ar insista in FIECARE FUCKING SEARA? Si chiar trebuie sa-ti reamintesc de ce facea el atunci cand fata dormea? Ce om sanatos la cap ar face asta? Poate ca o iubeste, dar totusi e cam obsedat de sex... straight face Asta o poti nega?

De unde sti ce facea ala cand dormea ea? il cunosti de sti ca era curvar? un curvar nu sta dupa una 2 anii, gandesti prea emotional, las ca vei mai creste

Yasmin a infectat pe multi vad, e ca un virus care infecteaza internetul, fetele de 13, 14 anii ce sa faca in vacanta? inventeaza povestii, cica dupa 2 ani acum se da la ea, dar el e dur, unu dur i datea palme de vrea singure, povesti, nu promovez violenta dar aia nu stie ce inseama duritate

anonim_4396

Si ma intreb a cui e vina? Nu cumva e vina alora care o pupa in dos pe unde apuca? Spune/mi cand incepi sa te simtiwinking

Eu nu o pup nici unde man, la inceput am glumit cu ea nu credeam ca spameaza chiar asa TPU, eu i-am spus in fata ca e un troll

| DOMNUOlandez a răspuns:

Livia eu îți recomand să faci sex cu el totusi și-a dat aproape 2 ani din viata pentru tine doi ani far sex e greu
Si prima data spune-i "incepe tu primul" adica limbi pentru a te obisnui el va vrea sex oral poti sa o faci dar ai grija sa nu îl lași să te dirijeze în timpul sexului oral tu esti șefa si ai grija sa nu îl jgiulești cu dintii
Siguri o sa il uimesti si te v-a lua cu încetul nu o sa mai ai ce sa faci decat sa muști ceva si sa il lasi sa iti rupă himenul va da sânge o sa il mai lasi 1 minut sa isi faca plăcerea după acea îți stergi vagonul si vei face sex în vagon dimineata sau a doua zi
Sfatul meu nu te desparți de el gândește-te ce greu e unui baiat de 23 de ani sa stea fără sex 2 ani
E prima oară când aud chestia asta
I-am de soț

| SG1995 a răspuns:

Numai am nimic de adaugat decat ca tipul are probleme emotionale si mentsle, mai intai pentru ca nu are empatie, adica deh un om normal ar fi inteles ca nu poate sa si-o vare asa un doi, mai ales daca tipa e virgina. Si doi ar fi ca sufera de somnofilie, adica e o boala psihica din zona parafiliei prin care individul se simte excitat sa faca sex cu o persoana care doarme, boala mai poarta numele de sindromul frumoasei adormite. In concluzie fie ai dat de un psihopat, fie de un obsedat sexual, sau poate de ambele, si tipul are nevoie de un psihiatru, urgent.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Povestea este destul de ...ciudată, dar dacă este adevărată, despartă-te de el. Fă abstracție de timpul petrecut împreună cu el. Acțiunile lui sunt deplasate. Ești atașată emoțional de el, dar îți este teamă să faci sex cu el, îi cunoști comportamentul, și-ți este teamă că va fi agresiv în pat. Te iubește atât de mult încât nu se poate controla și nu-ți respecta deciziile, pune presiune pe tine. Este normal să vrea să faceți sex, dar nu să insiste și să încerce s-o facă cu tine inconștientă. Pare că pentru el nu contează dacă ești sau nu conștientă, pentru el contează doar să facă sex cu o virgină. Este ca un urs ce vrea să ajungă la miere. Nu se poate transforma în ce ai tu nevoie, nu-ți poate oferi afecțiune. Vrea doar sex de la tine. Este normal să ceară sex după o așa perioadă, dar nu să încerce să ia, ce nu-i oferi. Un îndrăgostit n-ar accepta ideea ca iubita lui să vrea să ducă la altul. S-ar panica că te-ar putea pierde, s-ar întreba dacă a greșit el cu ceva, ar comunica cu tine pe baza acestui subiect, el se rezumă la câteva cuvinte. El a reacționat cu indiferentă. Nimic nu te afectează dacă nu-i importantă. Dacă nu ești tu, e alta. Vrea doar să te folosească/ profite de tine. Despartă-te de el până nu degenerează totul în alt ceva ( la un moment dat se va plictisi, ori va încerca să i-a cu forța, ori te va părăsi).