Dumnezeule. tu cum poti ai trait cu un asemnea tip timp de aproape 2 ani? Si mai ales ce ai vazut la el?
Din mesaj imi dau seama ca esti o fata mai pasnica, poate si putin mai naiba si sensibila, nu?
Eu nu inteleg cum naiba nu l-ai parasit pana acum? Tu chiar nu iti dai seama ca el vrea doar sex de la tine? Deci nu inteleg ce ai vazut la omul ala care dupa ce actiuni descrii tu ca face e chiar cu capul. deci nu zic asta din jignire dar ala nu e un om normal. Mai ales ca tu tot refuzi si face gesturile pa care le face. Mai ales ala cand te culci si el isi face de cap fara voia ta. Zi-mi si tu mie, daca te-ar fi iubit CU ADEVARAT mai facea chestii de astea? NU! Daca te-ar fi iubit, te-ar fi intrebat o data maxim de 2 ori. In niciun caz nu era asa insistent. Si iti zic eu daca tot continui sa-l refuzi, la un moment dat o sa te paraseasca. Crede-ma stiu ce zic.
Sfatul meu ar fi sa-l parasesti deoarece.
1. Fara doar si poate, nu te iubeste. Vrea doar sex de la tine. Dupa ce o sa-i oferi, gata. pa pa fara nici cel mai mic regret din partea lui. Dar tu o sa suferi ca ai fost prostuta si te-ai oferit lui, iar el si-a batut joc si a profitat de tine.
2. Decat sa-l testezi daca te iubeste cu adevarat si sa-l tot refuzi pe o perioada indelungata de timp, mai bine il parasesti? De ce? Daca acum este in stare sa faca ceea ce face el adica chestia ca dupa ce adormi tu el isi face de cap... fara voia ta, ia gandeste-te ce poate sa faca mai tarziu cand ii vine cheful? Daca tot zici ca-i dur, fara nicio gluma, dar. te poate viola. Ai vrea asta?
3. Oricum daca o faci cu el, o sa te paraseasca. Sau daca o faci o data si dupa nu o mai faci, o sa te lase. In timp ce un om care te-ar fi iubit cu adevarat nu o facea si avea rabdare. Iti zic eu daca tot il faci sa astepte, o sa se duca la alta care sa-i satisfaca nevoile si bineinteles pe ascuns. Ti-ar placea asta? Nu cred.
Deci. fara doar si poate, PARASESTE-L! NU TE MERITA SI CREDE-MA CA ESTE PENTRU BINELE TAU! Fi foarte atenta la ce ti-am zis si te rog sa iei in considerare. Nu prea as vrea sa devii,, victima". Te-ai intrebat vreodata cu cate fete a mai facut-o? De ce s-a despartit de ele? Poate asa o sa se intample si cu tine. Asta vrei? In orice caz, daca o faci prima data cu el, crede-ma ca nu o sa simti nicio placere. Deoarece o sa devina agresiv cu tine, sa fie egoist si nu o sa-l intereseze cum te simtit nu si daca-ti place. Nu! O sa-l intereseze doar pofta lui. De tine nu o sa-i pese! Mai ai si alte intrebari?
Asa sa fie pupincuristii. Dupa sa nu te miri ca te inseala cand esti un lingau si permiti prea multe. Esti finut, da' esti si dur ca totusi esti barbat. Nu ma intereseaza ce i-ai scris tu, recomandare de cocalar. Daca ai fi cu una si ar spune ca vrea sa-i daruiasca virginitatea ei altuia inainte sa o faca cu tine cum ai reactiona, ma? Logic ca te-ai desparti de ea in secunda 2. Sau poate la tine nu e asa, cine stie. Poate esti vreun fustangiu si au trecut multe pe la tine intre timp, asa ca nu te mai deranjeaza.
Vad ca ai chef de scandal. Da ce mortii ma-tii te intereseaza pe tine ce fac eu? Daca eu sunt asa,, pupincurist" bravo mie. O SA SUFAR EU, NU TU!
Nu cred ca am luat-o de mana pe femeia aia si l-am alungat de langa acel barbat. Nu tin minte sa fi facut asta. Dupa cum am zis, are dreptul sa aleaga. A cerut o parere. eu i-am dat-o... vrea sa faca cum am zis eu, bine, daca nu, tot bine.
Si ea vrea sa o faca cu altul deoarece el este prea dur. Zi-mi tu mie, daca ai fi o fata virgina cu ce fel de baiat ai face-o? Cu unul care si-o baga ca disperatu' in tine sau cu unul mai bland?
Oricum, nu-i frumos din partea ei sa o faca cu altul in timp ce ea este impreuna cu el. Ori gandeste prost, ori nu s-a exprimat cum trebuie in intrebare.
Zici ca am omorat pe cineva. sa mor eu de nu . Te afecteaza cu ceva ce am scris eu? NU!
Pai vad ca fetelor le cam place curvareala, si voua va plac. Cam asta e. Vad ca si injuri, esti baiat rau, asa am auzit. Aia vrea sa si-o ia de la altul cat timp e intr-o relatie. Nu conteaza cat de dur e, nu faci din astea, ma, cretinule. Te desparti si dupa te duci la altii. Daca vrei sa fii curva, poti fi si pe centura, nu trebuie sa il ranesti pe altul'. Daca o excita suficient, nu o doare, stai linistit.
Nu poti fi sigura ca el in toata perioada cat a stat cu tine nu a facut sex cu altele... dupa cate spui am impresia ca el doar asta si a dorit de la inceput sa faca sex cu o virgina, cat despre faptul ca incearca sa faca sex cu tine cand dormi asta e deja josnic. Doamne omul asta chiar e obsedat.Asta e deja viol atat timp cat nu e cu accordul tau
BigLike întreabă: