| blackheart26 a întrebat:

Bună TPU! Acum 2 luni am cunoscut o fată prin intermediul online (sunt bisexuală) vreau să precizez că acest cont este al prietenei mele. Bun să revin la subiect. Acea fată imi dăduse mesaj și am început să vorbim, un fel de conexiune a fost de la început, mi-a zis și ea că despre relațiile ei și tot așa, pana am ajuns la subiectul "infidelitate" mi-a zis că a inselat la fiecare relatie și că așa este obișnuită, bun nu am mai comentat, peste câteva zile am început să ne apropiem din ce în ce mai mult, dar era o problemă, actuala ei care era încă cu ea dar era și cu mine, ea tot o băga pe aia cu "Oricum nu o iubesc, stau cu ea din milă" prima data am crezut, a lăsat-o pe acea tipă și ne-am continuat relatia până la începutul lunii Mai, de atunci s-a mai răcit față de mine, răspundea greu și nu îmi oferea atenție, ieri mi-a zis ca m-a inselat cu fosta ei, tipa îmi dăduse mesaj și a clarificat tot, a zis că "iubita mea" se gândește la ea și toate cele, "iubita mea" susține că încă mă iubește și ține la mine, ce să fac? Am nevoie de sfaturi, am cedat psihic sad

Răspuns Apreciat de Editori
| Emazio a răspuns:

Pai tu esti o persoana care prefera relațiile monogame sau poliamoroase?
Nu te mai inscrie in relatii promiscue daca nu asta cauti, atunci când ți-a spus ca a inselat mereu era deja un red flag.

Data viitoare da mai multa importanță valorilor celeilalte persoane.

In situatia ta eu cred ca desi poate e mai dureros trebuie sa te îmbărbătezi (la feminin nu avem) si sa iti vezi de drumul tau. Acolo te asteapta doar suferinta daca o sa continui.

11 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Eu spun sa inchizi orice relatie cu fata aia mincinoasa si sa o blochezi. Pierdere inutila de timp.
Iar tu ai putea sa faci o activitate afara, in aer liber, in loc sa-ti petreci atat vreme online.
relatie intre copii, instabile si mincinoase.
Ai 15 ani si esti clasa a IX-a, ce dumnezue ce intampla in capusorul tau?

| mihai69 a răspuns:

La vârsta voastră se petrec doar „îndrăgosteli", iubirea reală apare ceva mai târziu. Nu te mai întrista, viața merge înainte și acolo vei găsi sigur pe cineva care o să te merite și aprecieze așa cum meriți!

| blackheart26 explică (pentru Violleta2022):

Am 18 ani.

| Violleta2022 a răspuns (pentru blackheart26):

Asadar, daca anul trecut erai doar clasa a 8-a, cred ca aveai 14 ani si acum ai 15 ani, ca deh, a mai trecut 1 singur an, nu 3 dupa numaratoarea ta =))

Uite aici declaratia ta:
"în 10 Februarie 2020 | blackheart26 a întrebat:
Sunt in clasa a-8-a și anul asta am examen..."

sursa:
https://www.tpu.ro/......e-nu-avem/

| Dintrebare a răspuns:

Daca te-a inselat si daca ai vorbit si cu cealalta fata care ti-a confirmat ca au o relatie apropiata, atunci e clar. Partenera ta este cel putin nehotarata. Ce ai putea sa faci ar fi sa inchei relatia pur si simplu. Sau daca simti tu ca trebuie sa ii mai dai o sansa, atunci indeparteaza-te un pic si ofera-i spatiu sa vezi ce face si ce alege. Eu as zice sa fii puternica si sa te desparti de ea. Nu ai de ce sa stai cu cineva care nu te respecta si te minte si te inseala.

| mihai69 a răspuns (pentru blackheart26):

rolling on the floor And she strikes again:
====
acum 21 ore | Jassmina a răspuns (pentru blackheart26):

Asadar, daca anul trecut erai doar clasa a 8-a, cred ca aveai 14 ani si acum ai 15 ani, ca deh, a mai trecut 1 singur an, nu 3 dupa numaratoarea ta rolling on the floor

Uite aici declaratia ta:
"în 10 Februarie 2020 | blackheart26 a întrebat:
Sunt in clasa a-8-a și anul asta am examen..."
=====
Asta în condițiile în care de fapt declarația ei este chiar în textul întrebării: „... vreau să precizez că acest cont este al prietenei mele"!
Bine că sapi în arhivă, dar nu ești în stare să citești atent un enunț clar...

| Mopmop a răspuns:

Trebuia sa te gandesti de la inceput. Ai zis ca nu e contul tau de socializare cel de pe care ai cunoacut fata respectiva. Deci ai plecat in relatie din start cu o minciuna. Poate fetei respective i-a placut de prietena ta si ti-a cedat tie doar din simplul fapt ca ai fost disponibipa pentru o aventura. Trece asta la aventuri si experiente in carnetelul tau si cauta alta fata/baiat.

| blackheart26 explică (pentru mihai69):

Este contul prietenei mele

| mihai69 a răspuns (pentru blackheart26):

Eu am priceput asta de la început, @jazzzzzmina, cam(p)ionul zilei rolling on the floor... nu. Practic, ei mă adresasem.

| mihai69 a răspuns (pentru Mopmop):

Nu asta a zis, mai citește odată; spune că *acum* scrie (pe TPU) de pe contul altcuiva.

| Mopmop a răspuns (pentru mihai69):

Ai dreptate. Am gresit. Insa esenta raspunsului meu nu prea se schimba in esenta.