| adellla2597 a întrebat:

Acum 2 luni Cristina,prietena mea s-a despartit de iubitul ei,care a fost un porc si a inselat-o. dupa aceea ea a intrat aproape intr-o depresie.Ce nu v-am spus eu,este ca ea se certa mereu cu un baiat sin clasa,Vali(care o cunoaste pe Cristina de la gradinita,si,dupa parerea mea este baiatul care o cunoaste cel mai bine,chiar daca ei mereu se cearta),iar noi(eu si prietena mea,Ioana) cand am vazut-o pe Cristina asa de suparata ne-a venit idea "geniala" sa-l rugam pe Vali sa se dea admiratorul secret al Cristinei,dar Vali nu voia sa accepte.Dar am avut marele noroc ca el sa dea de o problema(dupa scoala,cand se juca fooball cu iubitul meu, a dat cu mingea in parbrizul masinii directorul ), ior noi am profitat de ocazie si l-am santajat pe vali iar el a acceptat neavand incotro.Si a inceput sa vorbeasca cu ea pe mess dandu-se admiratorul ei secret. Dar PROBLEMA este ca el acum este indragostit lulea de ea, dar noi nu stim ce simte ea pentru ca a ocolit subiectul cu delicatete.Si ne-ar parea rau daca el ar ramane cu inima franta iar ea ar afla ce am facut si nu ar mai avea incredere in noi. Sincer, noua ne-ar placea ca ei doi sa fie impreuna, pentru ca si inainte cand se certau noua ni se parea ca au chimie. Va rugam sa ne dati un sfat, e urgent.

5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Ai facut articolul exact cum esti: varza.

| adellla2597 explică (pentru neutrino):

Cred ca te referi la greselile de scriere, nu?

| karinyyyyy a răspuns:

Da cred ca neutrino se refera la greselile de scriere.In legatura cu problema ta nu sti ce sa spun pentru ca sincer tu si pretena ta Ioana sunteti bagate intr-o problema, pentru ca daca prietena ta Cristina afla ce ati facut nu cred ca v-a reactiona prea bine.

| adellla2597 explică (pentru karinyyyyy):

In legatura cu greselile de scriere cand am pus intrebarea am vrut sa o editez pentru a fi sigura ca nu am nici o greseala de scriere dar cand mi-a editat-o au scris-o gresit si eu deja o publicasem.

| GeooEuu a răspuns:

Daca ocoleste subiectul inseamna ca simte ceva.