| Mirela225200 a întrebat:

Buna TPU acum 2 săptămâni iubitul meu a introdus 2 degete In vaginul meu și după ce i am făcut oral m-am "frecat pe penisul lui timp de maxim 5 minute. Dupa 2 zile de la eveniment am început sa urinez des o data la o ora-doua. Tot in aceeași zi iubitul meu și a dat drumul pe stomacul meu și când m-am dus sa ma clătesc, apa(combinata sau nu cu sperma) mi-a alunecat spre vagin.Lunea asta trebuia sa-mi vina ciclul dar in loc sa-mi vina mi-a curs o secreție maronie și au început câteva dureri de ovare. După mi s-a accentuat și oboseala și au început sa ma doara sânii joi. Astăzi nu mai sunt așa obosita dar ciclul nu mi-a venit. Menționez ca ciclul meu regulat și durează 24 de zile și il am de 2 ani și câteva luni. Credeți ca sunt sanse sa fiu gravida? O sa fac mai multe teste luni dar am zis sa va cer și vouă părerea dacă as avea o infecție cumva/ o dereglare hormonală sau sarcina

16 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu sunt șanse.

| Mirela225200 explică (pentru anonim_4396):

Atunci ce ar putea fi?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te la ginecolog dacă ești așa stresată.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Mirela225200):

Nu sunt ginecolog laughing din păcate pentru tine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mâine-poimâine ar cam fi momentul să faci un test de sarcină.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Câți ani ai? (după cum pui problema, mai mult de 17 nu-ți dau ))

O sa fac luni.

Am 17.

| sammie a răspuns:

O data ce ti-a curs inseamna ca sunt sanse dar nu mari. Si oricum daca nu-ti face teste dupa 21 zile de la contactul sexual atunci o sa-ti iasa negativ chiar si daca ai.

| Mirela225200 explică (pentru sammie):

Crezi ca poate fi o infecție?

| sammie a răspuns (pentru Mirela225200):

Daca ai menstruatia de 2 ani cred ca nu s-a reglat inca. Menstruatia se regleaza dupa 4-5 ani. Dar n-ar fi rau sa te vada un ginecolog.

| KingOoO a răspuns:

Nu are cum sa fie sarcina. Probabil ti-a ranit peretii vaginali si ai o mica infectie. Ideea este ca NU este sarcina.

| sammie a răspuns (pentru Mirela225200):

Si se poate regla si dupa varsta de 20-21 de ani.

| Mirela225200 explică (pentru KingOoO):

Buna atunci de la ce poate întârzia? Secreția respectiva mi-a aprarut de abia după 1 săptămâna de la contact

Răspuns utilizator avertizat
| Elena1hsbsk a răspuns:

Buna!
Este posibil sa fie vorba de o infectie!
Cel mai recomnadat ar fi sa consulți un medic ginecolog!
Multă sănătate!