| Cannibal a întrebat:

Bună TPU!
Acum 4 luni am ieșit cu o tipă totul a fost ok ..am mai ținut legătura.
De 1 luna mi-a scris ca vrea sa ieșim însă de fiecare dată anulează întâlnirea pe ultima sută de metri.
Și mă derutează fiindcă lucrez.și de multe ori i-am cerut unui coleg sa-mi țină locul.
De ce credeți ca anulează totul?.

Răspuns Câştigător
| Annnnnie a răspuns:

Poate nu se simte pregatita pentru intalnirile cu tine si tot amână momentul, ori e msi introvertita sau doar te amageste.
Ai întrebat-o de ce nu poate? happy Raspunsul ei sigur ti-ar da de inteles mai multe.

6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Poate de fapt vrea sa te evite, nu vrea sa se intalneasca cu tine

| Samariteanul a răspuns:

Ori nu te place si vrea sa-si bata joc de tine, ori are pe altcineva...parera mea, cerei un motiv, de ce face asa de fiecare data si explica-i sa te incurca.

| Cannibal explică (pentru Annnnnie):

Am întrebat-o laughing cică are programul încărcat.
Pai atunci de ce mi mai scrie ca vrea ieșiri?

| Annnnnie a răspuns (pentru Cannibal):

Spune-i si tu ca nu e singura care are programul incarcat pe lumea asta. Cand va fi sigura pe ce vrea sa te caute, pana atunci, sa nu te mai incurce. happy

| Freya1 a răspuns:

Pai nu mai stabili intalniri cu ea.
Spune-i hai ne vedem intr-o duminica maiestate cand ti se mai elibereaza agenda si nu imi tot decala orele de munca pentru ca nu ma imbraci tu si nici nu imi pui in farfurie iar daca se supara las-o in pace

| Adry05 a răspuns:

Poate chiar apare ceva, si mie mi se intampla. Daca ea programeaza intalnirile poate chiar apare ceva sau e timida si se simte nepregatita inainte.