| dell03 a întrebat:

Bună TPU.
Acum 4 săptămâni mi-am început viața sexuală, am 17 ani si m-am simțit pregătită, țin sa menționez ca eram protejați. La început aveam dureri de burtă și spate e normal?
Mi-am făcut un tes de sarcină si mi-a ieșit negativ, mi-am întrebat prietenul și mi-a răspuns ca nu a lăsat nimic, ciclul mi-a întârziat 3 zile dar în această lună mi-a venit de două ori.. Multă lume imi spunea ca pot fi însărcinată ora e posibil?
( nu vreu răspunsuri de genul dara iti place zgartiala acum rabdă)

Răspuns Câştigător
| wolder a răspuns:

Durerile de spate nu au legatura.

daca ti-a venit de 2 ori e o DEREGLARE HORMONALA

daca ati fosat protejati + ca el e sigur ca nu a facut ceva ca sa ramai gravida
nu cred ca esti insarcinata, insa ai o dereglare
mergi la un GINECOLOG!

8 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Da, este foarte posibil, pentru ca sexul protejat se face cu prezervativ, nu cu incredere in partener, care adesea nu stie ce face cel mic.

| Craciun_Andreea_1993 a răspuns:

Da este posibil :/

| dell03 explică:

La asta m-am referit eram protejați in sensul ca aveam prezervativ

Răspuns utilizator avertizat
| elenushaha a răspuns:

Daca ti-a placut, trebuie sa suporti consecintele.Eu zic sa te bucuri.Nu mai cumperi tampoane 9 luni.

| Emmeii a răspuns (pentru elenushaha):

Glumeață tu așa. Aș fi vrut să te văd pe tine în situația asta. Să dați din gură-i bine, da' să ziceți ceva bun omului nu sunteți în stare. Mă scârbești; de parcă tu nu ai întreținut relații sexuale sau nu vei întreține.

| Crash0 a răspuns:

Stai linistita. Putin probabil.Mai asteapta oricum cateva zile si daca nu iti va veni fa un test

| dell03 explică:

#chras0 am făcut un test în a doua săptămână după ce să întâmplat si mi-a ieșit negativ.