Pe scurt ca nu am chef de elaborari :
DA este foarte normal sa nu iti curga sange.
Barbatii sunt cam tampiti si au impresia ca aceste mituri chiar se aplica!
Nu este necesar nici sa curga sange si nici sa te doara. Si daca chiar e atat de incuiat pune-l sa citeasca ce scriu eu aici :
EXISTA FEMEI CARE SE NASC FARA HIMEN, sau il au elastic si nu se rupe decat foarte greu sau DELOC, fiind necesara interventie chirurgicala pentru ruperea lui, sau il au extrem de fin si perforat de la natura incat se rupe imediat si fara durere sau sange.
De asemenea, femeile se pot dezvirgina FOARTE USOR si fara sa isi dea seama de la dans, mers pe bicicleta, echitatie, gimnastica etc.
Din partea mea ar trebui sa il lasi nu pentru ca nu are incredere in tine ci pentru ca este pe cat de dezinformat, pe atat de batut in cap!
Buna!
Fiecare dintre noi este diferit. Prima data poate sa te doara, sau nu, Poate sa-ti curga sange, sau nu.
Eu cred ca exagereaza neavand incredere in tine.
Pana la urma, esti proprietatea lui, te priveste ca pe un trofeu? Mi se pare inacceptabil sa se indoiasca de tine, mai ales ca tu nu ai nicio obligatie fata de el... cel putin asa gandesc eu.
Buna. Da este posibil. Depinde de organismul fiecarei persoane. Dar prietenul tau trebuia sa isi dea seama daca erai sau nu virgina.
Asta ii am spus si eu dar cica eram prea " larga " sa fiu virgina si nu am zis nici " Au " , si nu vrea nici sa se intereseze pe net i-am zis ca este normal sa nu ne curga la toate si in plus eram prima virgina din viata lui nici el nu prea are experiente sexuale doar 3 inainte de mine! Nu stiu de ce nu are incredere in mine doar ma cunoaste de cand eram mica de 4 ani, si suntem impreuna de 6 ani dar am fost despartiti 5 luni din cauza distantei de 1.755 de km.
Da, sincer nu m-a durut deloc nu am simtit chiar nimic.
Sunt de 6 ani cu el nu cred ca asta ar trebui sa ne duca la despartire si acum a trecut ceva timp de atunci vreo 6 luni dar nu ma simt eu bine cand el zice ca de ce nu vreau sa i zic "adevaru". Si nu vrea se citeasca nimic pe net sa se informeze, ca cica a vorbit cu un prieten de alui care are experienta cu virgine si ala i-a zis la nu i posibil .
Atunci trebuie sa vorbesti fata in fata cu el.
Explica-i ca nu ai avea niciun motiv pentru care sa-l minti si trebuie sa ii arati ca esti foarte indignata de faptul ca nu are incredere in tine.
Pana la urma, o relatie de 6 ani nu se poate rupe dintr-odata, pentru un motiv neintemeiat...
Nu prea stiu ce sfaturi sa iti dau. Ideea e ca ar trebui sa vorbiti serios, si daca tot nu intelege, eventual sa-i ceri sa faceti o pauza.
Multa bafta.
Dar nu sa pos niciodata problema sa ne despartim din cauza asta, daca nu eram virgina nu asteptam 6 ani de zile sa o fac si asta la pus pe ganduri. E doar ca ma deranjeaza cand bate apropouri de asta...
Mersi :*
Draga mea, sustin faptul ca e batut in cap. Numai un om prost refuza sa se informeze, mai ales despre ceva atat de important se pare pentru el.
Puteai sa te fi dezvirginat din greseala.
Doamne mai am putin si scot fum pe nari cand aud de incompetenti de genul asta. Iar prietenul ala al lui, e mai praf decat praful in sine. Face praful de ras! Nu stiu ce mare expert in virgine e el dar ii poti spune din partea mea ca ocupa spatiu pe aceasta planeta fix DEGEABA!
N-ai ce sa faci decat sa accepti atunci situatia.
Eu personal i-as fi taiat-o rau de tot de mult timp, dar nu toata lumea are taria mea cand vine vorba de barbati.
Oricum iti spun din experienta ca mai devreme sau mai tarziu lucrurile astea vor degenera si se va rupe totul.
Eu ma gandesc doar la ce s-ar putea intampla pe viitor.
Daca apare o problema mai serioasa intre voi doi, ce-o sa se intample cu neincrederea asta?
Daca nu reusesti sa te intelegi cu el, macar propune-i sa faceti terapie pentru cupluri, trebuie sa-i bage cineva mintile in cap.
Prea nefericitul sunt si eu....pana mea, stau cu cineva de 8 luni jumatate, cand am facut prima data dragoste, am vazut ca nu e virgina, ceea ce mi se spusese inainte de catre o fosta "prietena buna" de a ei ca a facut-o cu altul inaintea mea, nu prea ma deranjeaza ca a fost altul ci ma deranjeaza faptul ca ala si-a batut joc de ea la propriu adica atunci cand s-a intamplat avea 12 ani ( din ce mi-a spus ea ) si eu stiu ca sunt fete care are himenul foarte elastic si se dezvirgineaza fara pic de durere sau ma rog putina de tot, fara sange sau poate doar putin, prietenul tau ar trebui sa consulte un doctor ginecolog nu prietenul lui care are "experienta cu virgine ". eu asa cred, bine ar fi un consult al amandurora la ginecolog. sper sa rezolvati intr-un fel si sa nu ajungeti la despartire, e pacat de cuplu vostru care a rezistat atat. bafta voua si nu in ultimul rand La multi ani! :*
Nu te-a durut, nu ai simtit nimic, nu ti-a curs nici sange.O are prea mica, clar.Imi pare rau pentru tine )
Este normal sa nu curga sange la unele fete si el e cam nesimtit daca i te-ai daruit si acum zice ca nu ai fost virgina
Bună!
Este destul de "normal" să NU curgă sânge la dezvirginare.
Cam 20-25 % dintre virgine NU sângerează în momentul deflorării, iar alte 30-40 % sângerează foarte PUŢIN ( aproape neobservabil )...
Având în vedere că la 20 minute de la partidă ( când ai făcut duş ) ţi-a CURS puţin sânge, pot spune că te încadrezi în a 2-a categorie ( menţionată mai sus ).
În momentul actului sexual a curs foarte PUŢIN sânge, pe care NU l-aţi observat deoarece a fost diluat cu secreţia vaginală - iar când ai făcut duş vaginul s-a "curăţat" de acel sânge.
Păcat că, după o relaţie de 6 ani, el ÎNCĂ nu are încredere în tine...
Aş spune că NU te merită!
Toate cele bune.
Prima data nu m-a durut si nu nu o are mica m-a durut foarte mult a doua oara...
Ciudat,ar fi trebuit la prima data sa te doare.N-ai pic de logica.
AlexEjmecheru întreabă: