anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

acum cateva zile am iesit la un suc cu un baiat. El mi-a spus ca ma place, dar nu stiu daca e adevarat. Pana ieri ii scriam aproape doar eu, dar nu tinea mult discutia, si am zis sa-l las in pace sa nu creada ca sunt disperata si sa vad daca ma cauta el. De doua zile nu am mai vorbit, dar eu tot il iubesc. Ce sa fac? Nu vreau sa creada ca sunt o obsedata.

8 răspunsuri:
| WakeMeUp a răspuns:

Incearca sa ii scrii mai rar sa vezi cat de des iti va scrie el, si daca ti'a spus ca te place inseamna ca si'a facut curaj si ti'a zis!

| bluestar23 a răspuns:

Il cunosteai pe baiat de mai mult timp sau... "dragoste la prima vedere"? Daca a fost prima oara cand va vedeati. se poate ca lui sa nu ii fi cazut cu tronc si sa nu vrea nimic de la tine. dar daca va cunosteati de mai mult timp se poate ca in perioada asta sa fie foarte ocupat sau poate doar are nevoie de putin timp de gandire. Parerea mea e sa astepti sa te caute el. Bafta!

| Djlsghtnquuw a răspuns:

Asteapta sa vezi daca iti da ceva, daca nu, lasa-l in pace. Tu ai facut mai multe decat trebuia.

| Costellino a răspuns:

Iti spun eu cum sta treaba dupa parerea mea. Pierzi timpul degeaba cu el. Daca el te placea cu adevarat te-ar fi sunat in fiecare zi, si daca nu avea credit pe telefon te anunta sa stii ca nu te mai suna cateva zile ca nu are credit. Lasa-l sa vezi dupa cat timp te cauta, cand te suna sa-i zici : " Asa de mult ma placi ca iti doresti sa auzi de mine o data la "n" zile, nu?" si incearca sa mai cunosti si alti baieti, sa vezi ca atunci cand dai de cineva care cu adevarat te place, te vei bucura de sfatul meuwinking
Fetelor nu mai suferiti pentru unul care nu are timp de voi, ce naiba traiti 1000 de ani?

| Costellino a răspuns (pentru bluestar23):

A spus ca acum cateva zile a iesit cu el la suc. Fata deja il iubeste.Eu in locul ei i-as zice : Te iubesc dar imi trece... happy

| grab a răspuns:

Da-i din cand in cand cate un SMS si initiaza o discutie apoi fa o smecherie d-aia sa vrea sa te vada, U know! happy

| Andrei63673 a răspuns:

Il dai dracu

| Adry05 a răspuns:

Bună!
Dacă chiar nu-ţi scrie înseamnă că nu îl interesează să vorbească cu tine aşa că dă-i pace.