anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum cateva zile m-am pus pe penisul prietenului meu.Eu purtam blugi si chiloti si el la fel.Ne-am frecat organele imbracati.Este posibil sa raman insarcinata?
Fara glume.

18 răspunsuri:
| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Te-ai pus pe penisul prietenului tau? De ce? Ai nevoie de o noua fundatie la pasarica?!

| IsabelaIssa a răspuns:

Doamne fereste! Cauti si raspunsuri serioase? Ca eu refuz sa cred ca tu chiar intrebi serios. si era tare a? laughing)

| Dollicious a răspuns:

Imposibil

| crissyyo a răspuns:

Nu! atat timp cat penisul nu ajunge in vagin si n-are erectie n-ai de ce sa-ti faci griji:* si eu fac la fel cu prietenul meu si slava domnului n-am nic... happy Bafta multa! :*:*

| CynicalCunt a răspuns:

Cica fara glume. Cum penisu' meu te astepti sa nu facem glume si sa nu radem la gluma care ti-a facut-o natura cu un creier asa idiot.

| Aceeasieu a răspuns:

Nuuu! happy n-ai cum

| sebysebyca a răspuns:

Da! ai ramas! daca ii pui numele gheorghe, ti-l botez eu!

| AnonimuszWss a răspuns (pentru sebysebyca):

Epic rolling on the floor

| spaghetty a răspuns (pentru sebysebyca):

EPICrolling on the floor))))))))))))))))))))))))))))))

| sebysebyca a răspuns:

Ma epicilor nu radeti! daca botez, va invit si pe voi la taiat motul, la taiat lemne, la, la...

| alyna a răspuns:

Mentiones ca penisul lui era tare.straight face

| DarkBlood32 a răspuns:

Este imposibil. Numai dacă se producea "minunea" rămâneai însărcinată.

| mada1820 a răspuns:

Nu este posibil stai linistita.

| catosp a răspuns:

Mai nu se stie, Einstein spunea ca spatiu si timpu e curb deci, s-ar putea ca penisul lui sa fi fost pe curbura si sa ramai insarcinata...

| ℓDℓ a răspuns:

Hai serios.sunt curioasa cati ani ai daca pui astfel de intrebarilaughing

| ImLost a răspuns:

Uita-te daca ai gaura in blugi si chiloti daca zici ca avea penisul tare poate te'a penetrat binelaughing

| dulaul a răspuns:

Este total imposibil!
Singura posibilitate sa ramai insarcinata este sa fi facut dragoste si sa nu folosesti prezervativ!
Deci iti spun sigur ca nu exista nici o posibilitate.

| BoOonyboOon a răspuns:

TULAAAAI DOAMNEEEE laughing))) thu fata thu gandesti ce zici? fara glume, fara glume da thu chiar vb serios? rolling on the floor doamne rolling on the floor stai liniistita pisi nu ramai insarcinata de la asa ceva nici cu o minune rolling on the floor)