Nu! atat timp cat penisul nu ajunge in vagin si n-are erectie n-ai de ce sa-ti faci griji:* si eu fac la fel cu prietenul meu si slava domnului n-am nic... Bafta multa! :*:*
Ma epicilor nu radeti! daca botez, va invit si pe voi la taiat motul, la taiat lemne, la, la...
Este total imposibil!
Singura posibilitate sa ramai insarcinata este sa fi facut dragoste si sa nu folosesti prezervativ!
Deci iti spun sigur ca nu exista nici o posibilitate.
Doamne fereste! Cauti si raspunsuri serioase? Ca eu refuz sa cred ca tu chiar intrebi serios. si era tare a? )
Mai nu se stie, Einstein spunea ca spatiu si timpu e curb deci, s-ar putea ca penisul lui sa fi fost pe curbura si sa ramai insarcinata...
Te-ai pus pe penisul prietenului tau? De ce? Ai nevoie de o noua fundatie la pasarica?!
Cica fara glume. Cum penisu' meu te astepti sa nu facem glume si sa nu radem la gluma care ti-a facut-o natura cu un creier asa idiot.
Uita-te daca ai gaura in blugi si chiloti daca zici ca avea penisul tare poate te'a penetrat bine
TULAAAAI DOAMNEEEE ))) thu fata thu gandesti ce zici? fara glume, fara glume da thu chiar vb serios? doamne stai liniistita pisi nu ramai insarcinata de la asa ceva nici cu o minune )