Buna!
De placut,te place,altfel nu s-ar fi sarutat.
Sau poate fi doar o atractie fizica.
Ai intrebat-o daca vrea sa fie cu tine,si-a spus ca mai tine la fostul. Ei bine, acum intreba-o de ce te saruta, ce-si doreste de fapt de la tine.
Si in functie de raspunsul ei, decizi daca mai continui sa-i ramai aproape si s-o astepti, sau cauti alta fata care sa-ti placa.
Sa ai rabdare, te place, dar nu indeajuns incat sa il uite pe ala! Dar timpul le rezolva pe toate, stai pe langa ea, incearca sa ii fii aproape si o vei avea!
Nu as vrea sa stau doar la pupat. pentru ca imi place fata asta si vreau sa am o relatie cu ea
Ea te-a sarutat sau tu ai sarutat-o? poate ca vrea o relatie pasagera, intreab-o ce sunt cu acele saruturi
Bună.
Nu trebuie să forțezi nota, lasă timpul să rezolve problema.
Pa, pa.
Clar ca te vrea doar pentru sex eu nu-i pot intelege cum pot face sex asa usor eu nu pot sa fac fara sa simt ceva
Bai frate, esti barbat sau ce, iti place de ea, vrei relatie pai da din coate atunci, sau vrei sa faca ea tot.deja a inceput singura sa te sarute. nu iti zice asta nimic?
Nu am stat am fugit acasa, normal ca am stat si dupa o sarutam si eu
Atunci e cam straniu...cand o fata saruta un baiat, in timp ce tine la altu. dubioasa situatie. nu?
Daca nu poate laasa trecutul in urma, cauta pe cineva care e gata pentru o relatie