Poate fi si o raceala. Daca spui ca nu ai ejaculat inauntru. Oricum, sa-si faca un test.
Inainte de ejaculare poate exista o pierdere de lichid in timpul excitatiei sexuale. Acest lichid poate contine spermatozoizi, de aceea e posibil sa fie insarcinata. Un test de sarcina nu strica
Pei..depinde si de cati ani aveti si daca ai facut dragoste neprotejat ar putea sa fie cam 60%...
Imi pare rau nu vad nici un raspuns o sa postez intrebarea din nou de pe alt acount
Tin sa mentionez ca a fost in prima zi dupa terminarea ciclului menstrual si din cate stiu sansele sunt minime in acea perioada. O sa faca un test curand si avem 17 respectiv 16 ani jumate.
Tin sa mentionez ca contactul neprotejat a avut loc in prima zi dupa terminarea ciclului menstrual. avem 17 respectiv 16 ani jumatate. Din cate stiu sansele sa ramana insarcinata in primele 5 zile dupa termianrea cm sunt extrem de mici. un test o sa faca in curand. ce alteceva ar putea avea aceleasi simptome?
Poate crezi tu ca nu ai ejaculat in ea dar exista posibilitatea sa fi lasat Roagate sa nu fie asa si fa-i un test de sarcina sa fiti amandoi siguri