Poate crezi tu ca nu ai ejaculat in ea dar exista posibilitatea sa fi lasat Roagate sa nu fie asa si fa-i un test de sarcina sa fiti amandoi siguri
Poate fi si o raceala. Daca spui ca nu ai ejaculat inauntru. Oricum, sa-si faca un test.
Inainte de ejaculare poate exista o pierdere de lichid in timpul excitatiei sexuale. Acest lichid poate contine spermatozoizi, de aceea e posibil sa fie insarcinata. Un test de sarcina nu strica
Pei..depinde si de cati ani aveti si daca ai facut dragoste neprotejat ar putea sa fie cam 60%...
Imi pare rau nu vad nici un raspuns o sa postez intrebarea din nou de pe alt acount
Tin sa mentionez ca a fost in prima zi dupa terminarea ciclului menstrual si din cate stiu sansele sunt minime in acea perioada. O sa faca un test curand si avem 17 respectiv 16 ani jumate.
Tin sa mentionez ca contactul neprotejat a avut loc in prima zi dupa terminarea ciclului menstrual. avem 17 respectiv 16 ani jumatate. Din cate stiu sansele sa ramana insarcinata in primele 5 zile dupa termianrea cm sunt extrem de mici. un test o sa faca in curand. ce alteceva ar putea avea aceleasi simptome?
beausingurlamasamea întreabă: