| DenisaLuciaBarbu a întrebat:

Acum o luna m-am intalnit in parc cu un baiat care invata la aceeasi scoala unde am invatat eu in generala. El e a8a si eu sunt a9a. Mi-a cerut numarul de telefon si saptamana trecuta, mai exact marti, mi-a spus ca ar vrea sa fim impreuna. I-am zis ca nu stiu inca si sa imi dea timp sa ma gandesc. Mie imi place de el, dar nu atat de mult incat sa imi doresc o relatie si ma enerveaza ca nu face nimic in privinta asta.Imi da mesaje, doar ca sa ma intrebe daca m-am hotarat si vreau sa fiu cu el.Nici macar nu il cunosc atat de bine si mi-ar fi placut sa ma invite la un suc sau macar la o plimbare sa vorbim fata in fata si nu prin telefon.Eu vreau sa ne cunoastem si lui nici nu-i pasa. Ultimul mesaj al sau a fost:"Faci cum vrei.".straight facePe bune? Voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| kattya96 a răspuns:

Hey.
Probabil nu a mai avut o relatie pana acum, sau in fine mi se pare ciudat ca are curaj sa te intrebe de numarul de telefon, insa pe urma sta ca prostul.
Cred ca trebuia sa-i spui: Nu stiu... cred ca intai ar trebui sa ne cunoastem, poate dupa ce mergem la un suc sau ceva.
Si atunci te-ar fi invidat. E prost ( scuze expresia, insa ma enerveaza atitudinea lui laughing).
Mai bine nu iti bate capul. Daca te mai suna vreodata ii spui asta si daca vrea bine, daca nu Pa. oh go on
Cum adica faci cum vrei? Se vede ca nu le prea are cu fetele.
Si iti dau perfecta dreptate ca mai bine v-ati intalni si pe urma veti decide.
Si daca nu face nimic eu zic sa-l uiti, pentru ca la un moment dat o sa te faca sa suferi.
Paste fericit! :*

8 răspunsuri:
| PussInBoots2000 a răspuns:

Pai spune-i adevarul.Ca ar trebui sa va cunoasteti mai bine inainte sa decizi daca vrei sa fi impreuna cu el.Parerea mea.Si daca se grabeste asa mult, inseamna ca nu te place pentru cine esti.Parerea mea.

| DenisaLuciaBarbu explică (pentru PussInBoots2000):

Cred ca i-am spus de vreo 3 ori pana acum ca vreau sa ne mai cunoastem si el tot nu intelege!crying

| Skeez a răspuns:

Eu zic sa spui pass
nu cred ca, dupa cum se comporta, ar trebui sa fii cu el... se vede ca nu te intelege sau nu le are cu fetele...

| Bosquito a răspuns:

Buna Lucia! Din cate ne-ai spus tu, mie mi se pare ca el nu a mai avut vreo relatie pana acum si nu stie cum sa se compoarte cu o fata! Si eu, daca as fi in locul tau, as prefera sa mai vorbesc cu el, sa vad daca putem avea o relatie, daca ne intelegem! Eu zic sa-l lasi in pace, sa-i spui ca nu vrei sa ai o relatie cu el, pentru ca daca o sa ai o relatie cu el, gandeste-te ca o sa fie la fel cum este pana acum, adica: o sa-ti trimita un mesaj, cu buna, ce faci? o sa te scoata de cateva ori in oras, dar nu o sa stie sa se comporte cu tine, ca iubit! sper ca te-am ajutat!

| crisiss a răspuns:

Pai spune-i ca e un fraier nu are rost sa petreci timp cu nesimtiti crede-ma te trateaza ca si cum tu ai avea ceva de pierdut dar crede-ma nu-i asa eu zic sa-l ignori ca e un fraier daca ii placea cu adevarat de tine era mai insisten si nu folosea cuvinte de idot de 2 bani ca "faci cum vrei"pe bune!

| DenisaLuciaBarbu explică (pentru kattya96):

Mai nou imi vorbeste cu "wai" si imi spune ca ii cer prea mult. Ii cer prea mult cumva ca vreau sa ne cunoastem si apoi sa iau o decizie? Nu mai vreau sa-l vad! Se vede ca inca e un copil! Si unul prost educat!

| Marry410 a răspuns:

NU cred ca te place asa tare ..probabil doar de dragul de a vea o iubita sau poate are un pariu ceva de a fost asa de direct...eu zic sa-l refuzi ca altfel cazi de proasta in fata lui si te vede ca esti lesinata dupa el si dupa aia o sa-si bata joc de tine! Dar cum a zis si el "faci cum vrei tu"...hee hee. Bafta!:*

| kattya96 a răspuns (pentru DenisaLuciaBarbu):

Bravo ma bucur ca pui piciorul in prag. Se vede ca esti sigura pe tine si nu merita sa te obosesti cu toti tancii. Poti chiar sa-i spui: " Scuze dar esti mult prea plictisitor pentru mine, du-te si fa-ti alta prietena virtualawinking.
Succes sa-ti gasesti unu' mai pe placul tau care sa stie ce vrei >big grin