| Cristina321 a întrebat:

Acum o saptamana un baiat a venit la mine si a zis un fel de gluma..nu vreau sa intru in amanunte.Si ziua urmatoare cand l-am vazut iar a inceput sa imi placa de el si acum sunt indragostita pana peste cap.Nici nu stiu cum il cheama si el nici nu stie ca exist, m-a vazut doar de cateva ori cand ma holbam la el...
Vreau sa fac cunostinta cu el dar nu stiu ce sa ii zic. Buna eu sunt Cristina, pe tine cum te cheama pare prea jenant si banal..deci ce as putea sa ii spun?
Dau funda mareeee de tooot

4 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Ba ai putea sa ii spui exact asa! Poate ca e banal, dar nu e de loc jenant si baiatului i-ar placea asa ceva venit de la orice fata. E un semn de apreciere pentru el prin care insa nu ii spui prea mult.

| Adelina1223 a răspuns (pentru SkyPilot):

Aici gresesti! Depinde de baiat, pentru ca daca e cu glumele de prost gust, s-ar putea sa afle si restul prietenilor lui si asa totul se transforma intr-o mare stare de jena! Sunt bateti draguti si scorpii!

| SkyPilot a răspuns (pentru Adelina1223):

Nu ne-ai spus in textul intrebarii ca a facut o gluma de prost gust. In acest caz chiar nu inteleg ce ti-ar place la el, mai bine stai departe.
Revenind la ce am spus mai devreme, nu are prea mult loc de glumit daca doar te-ai prezentat. Daca isi bate joc de tine nu are prea multa minte si iarasi, mai bine stai departe. Un baiat de buna calitate este in mod necesar si discret.

| loveM a răspuns:

Mai bine stai departe de el. Daca e genul care sa faca glume de prost gust si sa povesteasca prieteniilor"peripetiile" lui, nu merita, lasa-l, ar putea sa stea cu tine "la vrajeala" si sa rada pe la spatele tau cu prietenii lui si nu cred ca ai vrea asta. mai bine stai departe de baietii d'astia!