Decat cu un bolovan langa tine mai bine liber sa cauti un baiat agreabil,cat priveste celalat de alta religie, sa fim seriosi, s-au mai vazut cupluri mixte si nimeni nu te impiedica sa iti impodobesti bradul, plus ca asta e o data pe an, pe cand sa fi langa persoana potrivita e zi de zi
Incerci sa vorbesti cu primul si sa clarificati. daca tine la tine intelege
daca nu il inveti pe al doilea sa impodobeasca bradul
Heii.Acutualul tai iubir de fapt nu se poate numi iubitul tau. Va puteti numi cunostinte. Poate tine la tine dar cum sa te lase si el sa o ia in fata fara tine si tu sa trebuiasca sa alergi dupa el. Asa ceva nu se face. Nu cred ca mai ai ce sa lamuresti cu el daca nu ai intimitate, nu poti vorbi si eu sincer cred ca se cam fereste de lume cand este cu tine. Ar trebui sa va despartit din punctul meu de vede si nu zic asta fiindca vreau sa te supar zic asta fiindca daca o sa mai stai mult cu el tot asa o sa faca chiar daca el poate zice ca se poate schimba. Baietii zic multe si fac putin. In schimb poti fii cu al 2- lea baiat care se pare ca este dragut fcu toate ca este de alta religie [ nu impodobeste bradu, nu crede in craciun ] asa cum ai zis si tu. poate daca l`ai invita pe la tine atunci cand impodobesti bradul, daca te iubeste o sa creada si o sa ia parte la impodobire alaturi de tine. Sper ca te-am ajutat!
Mda..eu am aceleasi parere cu Felys si cu shadow72.
Un baiat daca tine la tine trebuie sa aiba grija de tine sa iti vorbeaca frumos. Incearca sa ii explici ce nu iti convine si daca tine la tine o sa se schimbe. Nu iti fie teama ca nu iti gasesti altu, daca esti o persoana care se respecta sigur iti vei gasi pe cineva care sa te iubeasca.
Daca este evreu si isi respecta religia, nu are voie sa fie cu tine, deci nu o sa mearga relatia.
Mergi mai departe!
Imi pare rau pentru tine, sper sa ii deschizi ochii si sa'i explici ca nu sunt reali prietenii imaginari.
Asta este singura cale!
Decat sa fi nefericita mai bine lasa-l! pentru ce iti trebuie un copil care nu stie ce inseamna relatie...desparte-te de el, spune-i ca nu te simti implinita, nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor tale si ar fi mai bine ca fiecare sa mearga pe drumul sau.Asa cum treci acum strada singura poti sa o treci si cand nu vei mai fi cu el si priveste partea buna NU v-a mai trebuii sa alergi dupa el
vei iesi cu fetele afara te vei distra si nu vei mai acorda importanta unui baiat care te face sa te simti neimplinita! fa totul pentru binele tau.nu astepta sa se gandeasca altii si la tine
Parerea mea ca daca primul tip te-ar placea asa cum spui tu ar avea mai multa grija de tine, nu te-ar lasa in urma si ar fi deschis dialogului. Cat despre al doilea tip, nu-ti face griji, doar pentru ca nu impodobeste bradul de Craciun nu inseamna ca el nu e un om extraordinar, din contra te-ar putea surprinde cat de mult s-ar putea sa-ti placa. Trebuie doar sa intelegi ca momentan nu depinzi de nimeni, alegi ceea ce simti ca e bun si duce la ceva bun in viitor. S-ar putea sa nu-ti placa niciunul dintre ei, cu toate astea...e plina planeta de baieti (glumesc.) In orice caz nu te alarma, cu siguranta vei gasi persoana potrivita pentru tine si vei simti asta abia dupa ce vei reusi sa cunosti un om din mai multe perspective (cu prietenii, dar si cand sunteti doar voi doi). Pana atunci...aminteste-ti mereu ca dragostea adevarata nu e oarba, e nitel chioara si trebuie sa mai si gandesti cu capul, nu doar cu inima ca sa alegi omul potrivit Sper sa-ti fie de ajutor sfatul meu.
Mda ceea ce zice shadow e adevarat ceea ce sunt de acord cu el.Un baiat te lasa sa vorbesti tu inaintea lui pentru a afla cat mai multe nu sa te sarute imediat inseamna ca il deranjezi cu vorbele tale, nu depinzi de el. daca sia adus prietenii...e clara se da doar mare fata de tine.cu al 2-lea dragostea nu are limite intelegi? inalt scund religii diferite ani nu conteaza e iubire daca cel cu alta religie se poarta mai frumos ca celalalt cu tine inseamna ca el e cel pe care ar trebui sal alegi. Apropo eu zic sa te desparti de amandoicautati altu!
Din moment ce tipul face aşa cu tine, de ce naiba nu te desparţi de el? Îl iubeşti? Ţi se pare.Cel mai probabil, s-a plictisit de tine. Dar la cum scrii, e normal să se comporte cineva aşa cu tine. O meriţi.
Şi de ce naiba te-ar deranja pe tine că nu împodobeşte celălalt bradul? Dacă eşti atât de încuiată încât să nu renunţi la bariere, ce aşteptări mai ai de la el?
Buna.Actualul tau iubit nu se poate numi pentru tine nimic altceva decat un golan.Baietii de acest fel nu stiu cu adevarat cum sa iubeasca, o fac doar pentru ca esti frumoasa sau ai bani.Ar trebui sa fii cu celalalt baiat, nu conteaza religia pe care o are, important este ca te iubeste cu adevarat, nimic mai mult.La revedere si sper ca te-am ajutat!
Vorbele mele mereu au fost aprofundate de catre toti baietii, toti ma respecta ca pe un om educatdar iata aici hop si tie sa gasit unu care sa ma inchida
mersi mult oricum))
Nu il iubesc, si nu am iubit pe nimeni, dar cind simt ca baiatul se plictiseste atunci poate sa plece fericit
Ai dreptate...m-am gindit mult...si am luat decizia corecta)
Păi, pun din nou întrebarea. De ce eşti atât de fraieră încât să stai cu el?
Stii... de sfaturi suntem toti buni dar nu stim niciodata cand sa le aplicam in cazul nostru.
toate prietenele imi cer sfaturi si se rezulta a fi foarte bune in cazurile lor, dar in cazul meu niciodata nu stiu ce sa fac si ies toate pe dos. e mult mai usor cand teama si sentimentele nu au facut cunostinta
Pai...imi pare rau ca-ti spun, dar esti una din acele persoane care sunt orbite de dragoste. In cazul tau si de aspectul fizic.
La felul in care se comporta, pentru el e o joaca si tu crezi ca vrea ceva serios... Citeste-ti intrebarea de 2 de 3 de cate ori e nevoie. Ai acolo motive destule ca sa iti dai seama ce e de facut.
Ar trebui sa te desparti de actualul pentru ca locul tau nu e langa un needucat care cand iese practic cu prieteni te cheama si pe tine sa nu poti spune ca nu sta cu tine, dar de fapt el iese cu prietenii si te cheama si pe tine, nu iese cu tine si cheama si prietenii
2:Nu conteaza ce religie are al doilea.Tie iti place persoana nu in ce crede si in ce nu. Daca ar crede in mosu' si tu nu, nu ai umbla cu el? Nu mai pune importanta pe ce nu e.
Combina-te cu ultimul, indiferent de religie sau credinte, pana la urma CONTEAZA doar CUM SE COMPORTA CU TINE, si nimic altceva.
Sper ca te-am ajutat :*
Ceao :*