Hei
Virginitatea se referă la sexul cu penetrare pentru prima dată cu o persoană de sex opus
Ce ai făcut tu au fost mici răni superficiale asupra himenului
Caută pe net despre himen și poți să te uiți și la imagini pentru ansamblu
Vei înțelege mult mai bine și de asemenea există și clipuri pe YouTube care explică detaliat despre asta
Mult succes!
Nu îți mai bagă banane sau alte lucruri. Folosește un dildo. Este mult mai sigur. Ești virgina. Virginitatea nu este ceva fizic sau medical. Este o idee culturală, creata din popor, are legătura cu primul act sexual.
Cand ii aud pe astia cu "virginitatea e un concept abstract, nu tine de bla bla", imi vine sa imi tai venele cu ăla de feliat pizza.
Cand te duce ma ta la ginecolog si ăla ii zice că nu ai himen, sa-i spui tu atunci ca nu ai facut sex.
Toate tipele vor sa stie daca in urma actiunilor pe care le-au facut, mai au himenul intact, nimanui nu-i pasa de aburelile cum ca te dezvirginezi doar cand faci sex cu un tip.
Cred că nu, dar chiar nu are importanță. Tubului de spray nu-i pasă, bananei, nici atât.
Tu știi ca, nu toate femeiel au himen, nu?!
Tu știi ca nu se poate vedea ca o femeie este sau nu virgina la ginecolog, nu?!
E 2021, nu te mai ia nimeni de mana, doamne ferește. Doar la romi sa fie porcăria asta, in rest, s-a deșteptat lumea.
Cum sa știm noi dacă tipa asta are himenul intact?! Știm noi dacă are himen elastic sau nu?! Ce abureli ai mai scos pe gura. Eu zic sa iei ăla de pizza.
Nici un doctor, ginecolog pe toata lumea aceasta nu este capabil sa-ti zica, sa-ti garanteze daca o fata mai este sau nu virgina. Poti vorbi despre virginitate din toate punctele de vedere, dar nu medical.O femeie se poate nasta CU sau FARA himen, o femeie poate RUPE acel himen prin activitate fizica sau cu utilizarea tampoanelor, practic e posibil ca himenul să rămână intact chiar si după un act sexual, pentru cunostiinta ta.
Informeaza-te mai bine, si invata inainte sa imprastii abureli sau prostii, pentru ca altii, nestiind despre ceea ce vorbesti te pot crede si uite asa, se prosteste lumea.
Ai ghiveciul țăndări. Daca ai sa repeti prostiile astea, o s-o ai cât parcarea de la Mall.
Ai mancat ceva stricat sau esti la ciclu?
Ce abureli si prostii am zis? Eu ti-am zis ce vrea tipa sa stie, unde vezi vreo informatie pe care ar trebui s-o interpreteze cineva gresit?
"Cand te duce mama ta la ginecolog si-i spune ca nu ai himen, sa-i spui atunci ca nu ai facut sex" Gen ca daca i-ar zice ca n-a facut sex n-ar mai credeo nimeni.
Vezi tu ce poate intelege lumea din ceea ce scrii, mai bine fa copy-paste pune pe TPU si intreaba :Ce intelegeti din cele scrise: Poate au mancat si altii stricat. sau is si altii pe ciclu. Ca na, unul trebuie sa manance stricat sau sa aiba ciclu sa interpreteze ceva diferit, ca doar suntem toti la fel cu acelasi "creier""minte" si trebuie sa intelegem toti ceea ce incerci tu sa scrii." nu tine de bla bla bla " "imi vine sa-mi tai venele" Dar acestea sunt feluri de a se exprima?
"Cand ii aud pe astia ca virginitatea e un concept abstract (...) " dar ce-i? Ce tip de concept este?
Mai baga, suna bine stai sa iti dau si eu o idee.Are tactu masina cu carlig la spate? Baga si fa cu ala, sa vezi ce super o sa fie, dar pune-i un prezervativ ceva
si ai grija sa nu plece tactu cu masina in timp ce tu esti pe pozitie
Te ranii ca ai bagat alea in tine fara prezervativ, probabil nu ai mai avut rabdare, erai f excitata.
De mai esti sau nu virgina, crezi ca mai intereseaza pe careva? Teoretic nu mai esti virgina.Vad pe altii ca tot o baga pe aiai ca trebuie sa o faci cu un barbat sa nu mai fii virgina.
Il intreb eu pe individ, daca o tipa si-o trage cu un cal, sau cu un caine, tot virgina este? hai sa vad ce raspuns o sa dai
Știi că o femeie a murit că a masturbat-o soțul cu un morcov?
Îți perforezi naibii ceva nu degeaba dildourile sunt din silicon
Organizatia Mondiala a Sanatatii a condamnat incepand cu 2018 testele medicale de virginitate.
escu805648 întreabă:
ingerasha ^^___^^ întreabă:
anonim_4396 întreabă: