anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

adresez aceasta intrebare fetelor; la varsta asta de adolescent cu ar trebui sa ma imbrac, nu stiu cum sa zic, ca sa atrag o fata? cum trebuie sa ma imbrac ca sai fiu mai pe plac? dau dunda!

Răspuns Câştigător
| Siracuzia a răspuns:

Te imbraci decent si atat.Depinde si ce fete vrei sa atragi. Daca vrei o fata cu principii, decenta si educata, te imbraci decent.

14 răspunsuri:
| ŜħadØwFcutPťParkour a răspuns (pentru Siracuzia):

Scuze pentru ortografie! nu m-am uitat

| Siracuzia a răspuns (pentru ŜħadØwFcutPťParkour):

Nu e nimic!

| Demonull a răspuns:

Adica de ce fetelor?laughingbaietii nu te pot sfatui cum sa te imbraci? tongue

| smith87 a răspuns:

Hmm..camasile in carouri sunt ultimul trend : http://www.google.ro/......tp?/imgres r:1, s:0, i:63 combinate cu niste tricouri cu imprimeuri amuzante: http://www.google.ro/......tp?/imgres r:24, s:21, i:16.Deasemenea sunt in voga blugi colorati gen albastru de preferat. Sper ca ti-am fost de ajutor :) app site-urile alea ti le-am pentru inspiratie :D

| BubblesBlossom a răspuns:

Pai, daca vrei sa atragi o fata, cu siguranta nu conteaza numai cum trebuie imbraci, insa si vestimentatia este importanta.
In primul rand poti daca esti genul sa porti o bereta cool, cu multe insigne pe ea, nu te opri, mie mi se pare cool sa vad un baiat purtand una.
Ca Bluza, mie imi plac Tricourile alea pe sub care mai poti purta un maieu sau o bluza pe corp, de preferinta neagra, daca tricoul contine rosu sau negru, sau gri daca tricoul contine alte culori.(Un mic sfat: Daca te imbraci asa nu purta bluze cu portocaliu, mov sau chestii de genul asta pentru ca o sa arati de tot rasu, baiat care sa poarte oranj ca bluza n-a vazut nici parisul)
Asa...ca si pantaloni as opta la niste blugi stramti negri, rosi, verzi cu o curea lasata(intentionat...bineinteles ^.^), iar ca pantofi, sunt la moda skaterri astia, dar nici tenisi nu au iesit din trend.
Daca vrei sa fi cool poarta si tu niste waferi din aia fara lentila. Ei o sa i se para interesanti, ceva de genul:
-Ce sunt astia?
-Waferi.
-Cool. Pot sa-i incerc?
(tu in culmea fericirii, dar cu o voce totusi calma, nu uita keep it cool, boss) -Sigur....adica, cum vrei...
(Ea fericita tii ia de la ochii)-WOW sunt asa tari. Te mariti cu mine?
(Tu urland) -Daaaaa! Multumesc Tpuuuu.
Cateva sfaturi:
Complimenteaz-o si tu pe ea, cum arat, cum se imbraca, dar cel mai importanta NICIODATA, DAR NICIODATA nu-i spune ca nu ai stiut cu ce sa te imbraci si de-aia ti-a luat asa de mult, sau ca ai cerut sfaturi de pe un site. Crede-ma o sa te considere un idiot. Eu cel putin, daca prietenul meu mi-ar spune :
-Scuze scumpa, am intarziat pentru ca am stat sa ma hotarasc cu ce sa ma imbrac si nu am stiut, deci am postat intrebarea pe TPU si acum iata-ma! Sfatul unui prieten mi-a fost de folos!
Lol sa nu faci tampenia asta niciodata.
Oricum bafta cu fata aia si sper ca ti-am fost de folos!

| ŜħadØwFcutPťParkour a răspuns (pentru Demonull):

Tu te bagi singut in seama sau ce?!

| ŜħadØwFcutPťParkour a răspuns (pentru ŜħadØwFcutPťParkour):

Ma refer la aditu92

am ales pre repede raspunsul castigator a si mersi mult pe idei tuturor mai aleslui bubblesBlossom si lui smith87!

| ValerdelaPomezau a răspuns:

Nu stiu ce sa zic, dar mie turcii astia din telenovele, mereu la costum, mereu domni, imi par foarte eleganti si respectabili!

| scorpionsstef a răspuns:

Imbraca-te cum simti! Trebuie sa ai stilul tauwinking! Cui nu-i place, nu se uita, simplu!winking

| YoDeea99 a răspuns:

Pai nu cred ca ar trebui sa te imbraci cu ceva anume, trebuie sa fii tu insati ca sa o impresionezi ssau sa o faci sa te placa. Interiorul conteaza, nu exteriorul pentru ca aparentele insala si poate sa isi faca o impresie gresita despre tine. Dar daca vrei neaparat un raspuns, imbraca-te cat mai la moda...

| Demonull a răspuns (pentru ŜħadØwFcutPťParkour):

Esti frustrat, analfabet si cocalar happyMulta santate happy

| Demonull a răspuns (pentru ŜħadØwFcutPťParkour):

Invata sa scrii..si niste bune maniere ceva..si la 15 ani poti sa atragi o capra pe langa tine fete mai tarziu OBOSITULE nici sa te imbraci nu esti in stare? disperat dupa atentie pe net mars la scoala ma si lasa fetele daca ai ajuns sa pui intrebari „ Cum sa ma imbrac" In fustita roz si tricou alb te multumeste raspunsul? copil.

| Kira22 a răspuns:

O camasa in carouri, tenesi, si blugi stramti sau blugi stramti galbeni, albastrii, verzi sau turcoaz.

| BubblesBlossom a răspuns (pentru ŜħadØwFcutPťParkour):

Cu placere ^.^