anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

ajutati-ma va rog pe data de 35 iulie ii ziua prietenii mele ea implineste 16 ani, dati-mi va rog un sfat ce pot sai cumpar eu.

11 răspunsuri:
| Denudeny a răspuns:

Hmmm.....ai putea sa-i cumperi ceva simbolic, sau ceva de genul : lantisor\bratara (de argint\aur) sau alte bijuterii. Nu`i cumpara haine sau creme, demachiant, oja, parfum...intr`un mod ar fi jignitor. Acum, tu hotarasti ce ii iei. P.S Ceva care sa ii placa, e prietena ta, trebuie s`o cunosti.winking

| SverinMihaela2012 a răspuns:

Un calendar

| Pufoseniiee a răspuns:

Poti sa ii cumperi un trandafir (ROSU), o ciocolata(MILKA). si o rochita! Si sa ii Cumperi rochita de culoarea care ii placewinking FUNDA?

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Eu zic să mai AŞTEPŢI până pe "35 iulie", apoi te mai gândeşti rolling on the floor

Toate cele bune.

| ElleAhx a răspuns:

Ti-as sugera ceva simbolic, nu haine, parfumuri sau tot felul de cosmetice.

| Bogdan2104 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic, da` vezi ca pana pe 35 iulie mai sunt vreo 2 saptamani, ar trebui sa te grabesti! happy

| neutrino a răspuns:

Iti place sa faci glume proate, dar este posibil ca in viata, atunci cand iti va arde buza, cineva sa te rasplateasca in acelasi fel. Eu iti doresc o seara buna si sa-i oferi iubitei tale, atunci cand va fi ziua ei, cel putin un buchet de flori, din florile ei preferate.

| maryus83 a răspuns (pentru Denudeny):

De ce te chinui asa mult sa ii raspunzi? nu observi ca baiatul ori a gresit ori isi bate joc de noi?

| Razvaneserios a răspuns:

Pai lasa prietena si i-ati un calendarlaughing))

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Cum mă pe 35 iulie? In ce an 1988?

| 0c7y a răspuns:

Pana pe 34 ai timp sa te gandesti la un cadouwinking